Max Maceraları Kahramanlar Takımı'nda Ünlüler Yarışıyor - Son Dakika
Güncel

Max Maceraları Kahramanlar Takımı'nda Ünlüler Yarışıyor

Max Maceraları Kahramanlar Takımı\'nda Ünlüler Yarışıyor

Disney Channel'da yayınlanmaya başlayan Max Maceraları Kahramanlar Takımı yarışma programında bu hafta özel bir bölüm yayınlanacak.

19.06.2014 12:28  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlüler ve çocuklar arasında kıyasıya rekabetin galibi kim olacak?

Yarışmanın bu haftaki renkli bölümünde Özlem Yıldız, Işın Karaca, Bennu Gerede, Yeşim Salkım ve Wilma Elles'ten oluşan takımın karşısında, ünlülerin çocukları ve yeğenleri ile birlikte minik yıldız Emir Berke Zincidi de yer alıyor. Hem miniklere hem büyüklere ekran karşısına eğlenceli dakikalar geçirtecek program 21 Haziran Cumartesi saat 12.30'da izlenebilecek.

Çocukların en çok sevdiği dondurma markası Max'ın çocuklar için hazırladığı yeni yarışma programı Max Maceraları Kahramanlar Takımı'nın özel bölümü 21 Haziran Cumartesi saat 12.30'da Disney Channel'da izlenebilecek. Eğlenceli sahnelerle dolu özel bölümde Özlem Yıldız, Işın Karaca, Bennu Gerede, Yeşim Salkım ve Wilma Elles'in takımına karşı ünlülerin çocukları ve yeğenleri ile birlikte minik yıldız Emir Berke Zincidi mücadele ediyor.

Aslan Max'ın büyülü dünyasında geçen oyunlarda takımlar, karanlığı ve Gölgelerin Efendisi'ni yenmek için yarışacak. Ünlüler ve çocuklar arasında kıyasıya rekabetin yaşanacağı karşılaşmada ünlüler çocukluklarına dönecek. Ünlülerin minik yarışmacılar karşısında oldukça zorlanacağı yarışmanın en renkli anları sihirli dünyaya geçiş ve jöle havuzundaki kristali bulma sahneleri olacak. Yarışmanın galibinin merakla bekleneceği program, heyecanlı sahneleriyle minikler kadar büyükleri de ekran karşısına çekecek.

Max Maceraları Kahramanlar Takımı yarışma programı her cumartesi Disney Channel'da yayınlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Max Maceraları Kahramanlar Takımı'nda Ünlüler Yarışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ceren: Emir berke kim ile geldi 2 7 Yanıtla
  • mertyagızgüllü: bunun sihirli dünyayla ne alakası varki ben şimdi onu anlamadım 2 3 Yanıtla
  • IŞIL ÇAVUŞ: ben ise lenayı seviyorum 1 2 Yanıtla
  • IŞIL ÇAVUŞ: muhteşem bir oyun bende katıldım haber gelmesini bekliyorum 1 2 Yanıtla
  • beril: Nasıl izlicez 0 0 Yanıtla

Advertisement