Mayweather, 11 Kiloluk Altın Zincirleriyle Maçı İzledi - Son Dakika
Spor

Mayweather, 11 Kiloluk Altın Zincirleriyle Maçı İzledi

NBA'de oynanan Los Angeles Clippers - Golden State Warriors playy-off maçını 41 yaşındaki boksör Floyd Mayweather, 11 kiloluk altın zincirleriyle izledi.

20.04.2019 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA'deki Los Angeles Clippers - Golden State Warriors play-off mücadelesini seyreden ABD'li boksör, boynundaki altın zincirli kolye ile dikkat çekti. Dünyanın en zengin sporcuları arasında olan 41 yaşındaki Floyd Mayweather, 11 kiloluk altın zinciriyle maçta boy gösterdi.

ŞOVA DEVAM EDİYOR

Boks dünyasının yıldız ismi Floyd Mayweather, kafes dövüşüne başlayabilir. UFC ile görüşme halinde olan 41 yaşındaki emekli boksörün üç veya 4 maçlığına ringe çıkacağı konuşuluyor. Yaptığı dövüşlerden milyon dolarlar kazanan ABD'li sporcu ise anlaşma için ağırdan alıyor. Hayatı boyunca para sıkıntısı çekmeyecek kadar servete sahip olduğunu dile getiren Mayweather, UFC tarihinde rekor sayılabilecek bir mebla talep etti. Mayweather görüşmeler ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Mayweather, 11 Kiloluk Altın Zincirleriyle Maçı İzledi

"1 MİLYAR DOLARA BU İŞ OLUR"

"UFC ile yakın zamanda anlaşabilirim. Kabul ederlerse 1 milyar dolara bu iş olur. Açık konuşmak gerekirse harika bir hayatım var. Hayatım boyunca bana yetecek kadar param var. Yaşamımı sürdürmek için gereken her şeyi alabilirim." Ağustos 2017'de kafes dövüşünün yaramaz çocuğu Connor McGregor ile boks ringine çıkan Mayweather, rakibini 10. rauntta teknik nakavtla yendi. Tecrübeli dövüşçü bu sadece bu maçtan sponsorlarla birlikte 285 milyon dolar gelir elde etti.

1,07 MİLYAR DOLAR SERVET

Forbes verilerine göre namağlup kariyeri boyunca yaptığı önemli unvan maçlarından yüksek kazançlar elde eden Mayweather'ın geliri, 2018 yılında 1,07 milyar dolara ulaştı.

Mayweather, 11 Kiloluk Altın Zincirleriyle Maçı İzledi

Son Dakika Spor Mayweather, 11 Kiloluk Altın Zincirleriyle Maçı İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • comolli: var sen futbolcu bakmak benim takıma 5 0 Yanıtla
  • Fani dinya: Böyle devam edersen ölümşn nasıl olacak merak ediyorum. 3 1 Yanıtla
  • Umit: Görgusuz 1 2 Yanıtla
  • Bitlisli 13 : Dünya kadar malın olacağına fındık kadar beynin olsun derler :) 2 0 Yanıtla
  • Mustafa: Helal olsun 1 0 Yanıtla
  • Dd: Hepiniz onun yerinde olmak isterdiniz 1 0 Yanıtla
  • Papaz makarios: Arda gibi görgüsüz.fark ise deve ile kulak orantısı.ama eğitim seviyesi aynı. 1 0 Yanıtla
  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı öncesi antrenmanlarını sürdürdü. Teknik direktör Ümit Şengül gözetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, pas oyunları ve sonuçlandırma çalışmalarıyla hazırlıklarını tamamladı.

  • Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon çalışması yaptı. Uygun, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı
    18:51 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, genel kurulun ardından ne yapacaklarının tam olarak belli olmadığını ama hiçbir şey yapmadıkları bir durumun da olmayacağını söyledi.

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
    18:19 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada taktik çalışmasıyla tamamlandı.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.


Advertisement