Mazhar Alanson, 'mazhar Olmak Kitabını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Mazhar Alanson, 'mazhar Olmak Kitabını Anlattı

Haber Orhan SENCER İSTANBUL DHAMüzisyen ve oyuncu Mazhar Alanson, 'Mazhar Olmak adlı kitabının lansmanında sevilen şarkılarını seslendirdi ve kitabını anlattı.

16.03.2017 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Orhan SENCER İSTANBUL DHA

Müzisyen ve oyuncu Mazhar Alanson, 'Mazhar Olmak adlı kitabının lansmanında sevilen şarkılarını seslendirdi ve kitabını anlattı.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilen lansmanda Mazhar Alanson, Nesil Yayınları'ndan çıkan 'Mazhar Olmak adlı kitabını anlattı ve sevilen şarkılarını piyano eşliğinde seslendirdi. Anılarıyla birlikte şarkılarının hikayelerini de paylaşan Alanson, kitabını ve kitabın içinde yer alan CD'yi şu cümlelerle anlattı 'Bu CD'deki şarkılarımı, mikrofon karşısına geçip bir kere de gacırtısı, tısı, tuşu, detonesi, şaşırması, heyecanı, duygusu, hepsi içinde art arda çaldım, söyledim. Neticede sonradan hepsini en düzgün haliyle çaldıysam da, daha sonra ilk kaydıma geri döndüm. Dinlerken hatıralar, yıllar gözünüzde canlanabilir. Ne de olsa 'sahibinin sesinden.' Siz de yavaştan yaşlandığınızı hissedebilirsiniz. Eski, yeni aşklarınızı hatırlayabilir ya da yeniden aşık olmak isteyebilirsiniz. Bir ipucu vereyim, aşk zordur aklınızda bulunsun. Resimlere gelince, yıllar içinde yaptığım şeyler. Kitaba umarım sıkılmadan bakar, okur, dinler ve seversiniz. Böyle bir örnek olduğunu görmedim. Umarım siz de seversiniz.

Sanatçı, 'Mazhar Olmak kitabını, resimleri, şarkı sözleri, notaları, yazıları, günlükleri, fotoğrafları ve hatıra olarak sakladığı kağıt parçalarını kullanarak hazırladı.

Mazhar Alanson, \'mazhar Olmak Kitabını Anlattı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mazhar Alanson, 'mazhar Olmak Kitabını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi
    11:04 Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi

    Çankırı'nın Merkez ilçesine bağlı Handırı köyünde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvancılara Hibrit Mısır Tohumu Hibe Ediyor
    11:03 Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvancılara Hibrit Mısır Tohumu Hibe Ediyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bölgelerde üreticilerin girdi ve yem maliyetini azaltmak amacıyla yüksek verimli silajlık mısır tohumu hibesine başladı. Aksu, Serik ve Elmalı ilçelerinde 202 çiftçiye 5 ton hibrit tohum dağıtıldı.


Advertisement