Mazlum Kardeşlerimizi Unutmayalım! - Son Dakika
Güncel

Mazlum Kardeşlerimizi Unutmayalım!

Esenler Belediyesi ve Esenler Kaymakamlığı personeliyle bayramlaşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, her zaman olduğu gibi bu bayramda da mazlum Müslümanlar'ın unutulmaması gerektiğini söyledi.

13.06.2018 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan Bayramı münasebetiyle önce belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile belediye personelinin katıldığı bayramlaşma töreni belediye binasında gerçekleşti.

BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİMİZİ HATIRLAMAKTIR

Çalışma arkadaşlarının Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Başkan Göksu, mazlum coğrafyadaki Müslümanların da unutulmaması gerektiğini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Huzur içinde bir bayram geçiririz inşallah. Dünyanın her tarafında acı manzaralar var. Bu bayramda da en çok tefekkür etmemiz gereken şey, dünyanın gidişatında nerede durduğumuzu bilmemiz. İnsanlık böyle dramlar yaşarken, bireysel olarak hangi sorumluluklarımızı yerine getirdiğimize bakmamız lâzım. Bayramı, manevi iklimine uygun bir şekilde idrak edelim. Bayram dostlarla beraber olmak, kardeşliği yeniden hatırlamaktır. Bayramınız bayram olsun. Hepinize, ailelerinizle birlikte sağlık, huzur, afiyet diliyorum."

KAYMAKAMLIK'TA BAYRAMLAŞMA

Belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Başkan Göksu, personele aileleri ve dostlarıyla bayramlaşmayı ihmal etmemelerini tavsiye etti. Başkan Göksu daha sonra belediye başkan yardımcıları ile birlikte Esenler Kaymakamlığı'nda Kaymakam Hulusi Şahin ve Kaymakamlık çalışanlarıyla da bayramlaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mazlum Kardeşlerimizi Unutmayalım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement