Mbaye Diagne 30 Gün Sonra Gol Sevinci Yaşadı! - Son Dakika
Spor

Mbaye Diagne 30 Gün Sonra Gol Sevinci Yaşadı!

90+5. dakikada Antalyaspor ağlarını havalandıran Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, 30 gün sonra gol sevinci yaşadı. Diagne, sarı-kırmızılılarda ikinci, toplamda da 22. golünü kaydetti.

11.03.2019 22:14  Güncelleme: 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Spor Toto Süper Ligde 25. haftanın kapanış mücadelesinde Türk Telekom Stadında Antalyaspor'u konuk etti. Mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 5-0 kazandı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Sofiane Feghouli, 65 ve 78. dakikalarda Henry Onyekuru, 68. dakikada Badou Ndiaye ve 90+5. dakikada Diagne kaydetti.

GALATASARAY İLE İKİNCİ KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI

Devre arasında Kasımpaşa'dan transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı forma ile ikinci kez gol sevinci yaşadı. Son golünü 10 Şubat tarihinde Tranzonspor'a karşı atan Diagne, 5 maç sonra seyircisi önünde gol sevinci yaşadı. Ligde ise 22. golünü atan Diagne bu alanda zirvede bulunuyor.

<a class='keyword-sd' href='/mbaye-diagne/' title='Mbaye Diagne'>Mbaye Diagne</a> 30 Gün Sonra Gol Sevinci Yaşadı!

MAÇ SONU ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Sarı-kırmızılı taraftarla maç boyunca tezahüratlarla Mbaye Diagne destek olurken, başarılı futbolcu da müsabaka sonrasında taraftara 3'lü çektirdi.

Mbaye Diagne 30 Gün Sonra Gol Sevinci Yaşadı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mbaye Diagne 30 Gün Sonra Gol Sevinci Yaşadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Uj bej: Bülent Korkmaz abisi sağ olsun birdahda gol yüzü göremez öpsün Bülent abisinin elini 2 5 Yanıtla
  • TEBRIKLER aslanlar IM !!!: 18 kişilik kadronun nerdeyse hepsi yabancı. 1 2 türk var. 75 milyondan 1 2 topcumu cıktı??? !!!. Yazık çok ama çok yazık. Be olur türk futbolu altyapıya amatöre önem verin imkan verin hem milli takım hem vatandaşlar hem ülkemiz kazansın. Paramız ülkede kaldın. Yurt dışına çıkmasın. 3 1 Yanıtla

Advertisement