Meclis, Başkan Çerçi'ye Kredi Kullanma Yetkisi Verdi - Son Dakika
Politika

Meclis, Başkan Çerçi'ye Kredi Kullanma Yetkisi Verdi

Meclis, Başkan Çerçi\'ye Kredi Kullanma Yetkisi Verdi

Yunusemre Belediye Meclisi 2018 yılının ilk meclisini gerçekleştirdi.

04.01.2018 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Meclisi 2018 yılının ilk meclisini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında yapılan toplantıda meclis, projelerde kullanılmak üzere Başkan Çerçi'ye kredi kullanma yetkisi verdi.

Yunusemre Belediye Meclisi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında yapıldı. Toplantı öncesi meclis üyelerinin yeni yılını kutlayan Başkan Çerçi, 2018'de birçok proje için düğmeye basmayı planladıklarını kaydetti. Başkan Mehmet Çerçi, "Yeni yılın başta milletimize, devletimize, şehrimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Hem belediyemizde hem de ülkemizde güzel bir yıl olmasını temenni ediyor; hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Yeni yılda güzel projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Vatandaşımızın güzel bir ilçede mutlu bir şekilde yaşamacı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

25 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste görev süresi dolan Denetim, Sosyal Yardım, Gıda Bankası Komisyonu üyeleri belirlendi. Yapılan görüşmeler sonucunda Denetim Komisyonu'na; Arif Alkan, Gürkan Koyuncu, Necip Denktaş, Hüseyin Alp, Bahri Küçükoğulları, Sosyal Yardım Komisyonu'na; Taner Çiçek, Veli Doğdu, Mehmet Arık, Mustafa Uyumaz, Ethem Mutaf, Münir Çelik, Gıda Bankası Komisyonu'na ise Cemal Akar, Ozan Otçuoğlu ve Hüseyin Köroğlu seçildi.

Meclis, Güzelyurt Pazaryeri, Huzurköy, Osmancalı Doğa Sporları Merkezi, Barbaros Belediye Tesisleri, Ortaköy Mesire Alanı, Çok Amaçlı Salon, Mesir Tabiat Parkı, Çapaçarık Sosyal Tesis Projesi ile asfalt döküm ve yol yapım çalışmalarında kullanılmak Belediye Başkanı Çerçi'ye kredi kullanma yetkisinin verilmesini görüştü. 2018'in yatırım yılı olacağını dile getiren Başkan Mehmet Çerçi, hayata geçirilen ve geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Madde oy birliği ile meclisten geçti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Meclis, Başkan Çerçi'ye Kredi Kullanma Yetkisi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement