Meclis'te CHP AK Parti Tartışması - Son Dakika
Politika

Meclis'te CHP AK Parti Tartışması

Meclis\'te CHP AK Parti Tartışması

TBMM Genel Kurulu’nda CHP’li ve AK Partili milletvekilleri arasında çıkan tartışmada milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü.

02.04.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Genel Kurulu'nda CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında çıkan tartışmada milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü.

TBMM Genel Kurulu'nda MHP Grup önerisinin görüşmeleri esnasında kürsüye gelerek AK Parti hükümetini eleştiren ve AK Parti döneminde fuhuş ve uyuşturucu kullanımının arttığını iddia eden CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'e cevap AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı'dan geldi. Daha sonra söz alan CHP Grup Başkanvekili Levent Gök de eleştirilerin dozunu artırınca AK Partili milletvekilleri tepki gösterdi. Çıkan tartışmada milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürürken, bazı milletvekilleri kavga etmek için birbirlerini dışarıya çağırdı. Başkanvekili Güldal Mumcu çıkan tartışma nedeniyle oturuma 30 dakika ara verirken, milletvekilleri arasındaki tartışmalar devam etti. Kavganın büyümesini araya giren Grup Başkanvekili Naci Bostancı önledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Meclis'te CHP AK Parti Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement