Meclis Üyeleri Ulusoy ve Çimen'e Partiden Geçici Uzaklaştırma Cezası - Son Dakika
Güncel

Meclis Üyeleri Ulusoy ve Çimen'e Partiden Geçici Uzaklaştırma Cezası

Meclis Üyeleri Ulusoy ve Çimen\'e Partiden Geçici Uzaklaştırma Cezası

AK Parti Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen ve Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy’a partiden geçici uzaklaştırma cezası verildi.

01.12.2016 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen ve Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy'a partiden geçici uzaklaştırma cezası verildi.

AK Parti grup kararına uymayarak İl Genel Meclisi 2. dönem başkan ve üyelerinin seçimi sırasında salonu "lavaboya gideceğim" diyerek terk ederek bir daha geri gelmeyen Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen'e partiden uzaklaştırma cezası verdi. AK Parti Çankırı İl Başkanlığının 11 Nisan 2016 tarihinde 100. Yıl Kültür Merkezinde yapılan Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı kapalı oturum sonrasında, partili arkadaşlarına küfür ettiği tutanakla tespit edİLerek disipline sevk edilen Ulusoy'a partiden geçici uzaklaştırma cezası verildi. Şikayet üzerine geçici ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ulusoy ve Çimen hakkında 7 ay sonra karar çıktı. Kurul, Ulusoy'un 10 ay, Çimen'in 6 ay süreyle parti faaliyetlerine katılmasını yasaklayarak geçici ihracını istedi. Karar, Genel Merkez Merkez Disiplin Kurulu'na bildirildi.

Genel Merkez Disiplin Kurulu Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy'a 3 ay, Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen'e 2 ay partiden uzaklaştırma cezası verdi. Kararın AK Parti İl Başkanlığı'na hafta içerisinde tebliğ edildiği öğrenildi. Ulusoy ve Çimen ceza süresince parti faaliyetlerine katılamayacak ve partinin grup toplantılarına giremeyecek. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Meclis Üyeleri Ulusoy ve Çimen'e Partiden Geçici Uzaklaştırma Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement