Meclis Üyesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Meclis Üyesi Toprağa Verildi

Meclis Üyesi Toprağa Verildi

Pompalı tüfekle öldürülen MHP İl Genel Meclis üyesi Durmuş Gölgeli'nin cenazesi bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.

01.05.2011 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke İlçesi'nde dün gece pompalı tüfekle vurularak öldürülen MHP İl Genel Meclis üyesi Durmuş Ali Gölgeli'nin cenazesi bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Gökbelen Köyü'nde Mersin'in Silifkeli İl Genel Meclis üyesi MHP'li 51 yaşındaki Durmuş Ali Gölgeli, arkadaşı İbrahim Akduman ile birlikte otururken yanlarına Mustafa Bacaksız geldi. Bir süre sohbet eden üçlünün arasında bir anda tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, daha önce Gökbelen Köyü Muhtarlığı yaptığı dönemde Gölgeli'nin, geçen dönem de kardeşi Mustafa Gölgeli'nin karşısında muhtarlığa aday olup, seçimi kaybettiği öğrenilen Bacaksız, aracından aldığı pompalı tüfekle 2 kişiyi de vurdu. İki bacağından ve kollarından isabet alan İl Genel Meclis üyesi Gölgeli yaralı halde hastaneye getirilirken yolda yaşamını yitirdi. Arkadaşı emekli İbrahim Akduman ise Silifke Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin'e sevk edildi.

Öldürülen Gölgeli, Merkez Alaaddin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenaze törenine MHP Grup Başkanı Mehmet Şandır, MHP Mersin Milletvekili ve 3. sıra adayı Kadir Ural, CHP Mersin Milletvekili ve 4. sıra adayı Ali Rıza Öztürk, ilçe yöneticileri, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, partililer, muhtarlar, Gölgeli'nin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı.

Öldürülen Gölgeli'nin kardeşi Gökbelen Köyü Muhtarı Mustafa Gölgeli, cenaze töreninden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, "Olayı duyar durmaz olayın gerçekleştiği yere geldim. Şahıs aracındaki pompalı tüfekle beraber yemek yedikleri mekanın ikinci katında abimi ve yanındaki arkadaşına 5 el ateş açmış. Daha sonra aşağı inip tüfeğini yeniden doldurmuş ve 5 el daha ateş açmış. Bende olayın ardından oraya geldiğimde bana da ateş edecekti ancak ikinci kattan kendimi atıp kurtulabildim" dedi.

Şüpheli Mustafa Bacaksız ise jandarmadaki sorgusunun ardından bugün Adliye'ye sevk edildi. İfadesi alınan cinayet şüphelisi Bacaksız, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meclis Üyesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement