MEDAŞ Basınla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

MEDAŞ Basınla Kahvaltıda Buluştu

MEDAŞ Genel Müdürü Muhittin Murat, MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve diğer yöneticiler Dedeman Otel'de basınla buluştu.

25.08.2014 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantı da MEDAŞ ve MEPAŞ'ın 2014'ün ilk yarıyıl yatırımları ve ikinci yarıyıl yatırım planları konuşuldu.

SANTRALLERİN ÇOĞU DEVREYE GİRECEK

2014 yatırım programı çerçevesinde etrafa olan yatırımlardan öncelik verdiğimiz konular kaliteleştirme ve iyileştirmekdir. Bölgemizin bir diğer özelliği de yakın zamanda olan güneş enerjisi yatırımlarıdır,yapıp devrettiğimiz de bu santrallerin çoğu devreye girecek. Konuşmaya şöyle devam etti.

MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş konuşmasına, "2013'den bu yana süreçleri ayrıştırdık. Şu anki limit, 3.500 kilobayt bölgemizdeki tüketicilerin % 84'ü enerjiyi MEPAŞ' dan alıyorlar.

2015 yılında muhtemelen rekabet tükenecek. Çoğu vatandaşımız diyor ki; "fatura bize ulaşmıyor" Bizde sms göndermek gibi bir yol bulduk. Sms göndermeye başladık bunun için vatandaşın cep telefonu bilgisi olması gerekiyor fakat bizim yaklaşık 450 bin abonemizin TC.'si ve cep telefonu yok bu sıkıntıyla karşılaşan vatandaşlarımıza internet üzerinden aboneliği tavsiye edebiliriz" diyerek devam etti.

FATURALAR SADECE PTT VE BANKALARDAN MI ÖDENECEK?

MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş"Vatandaşlar faturalarını sadece PTT ve bankalardan mı ödeyecekler" sorusuna şöyle cevap verdi; ücret mukabilinde fatura ödeyecek yerlerimizde var yalnız fatura ödeme karşılığında 1 TL gibi bir meblağ alınıyor ve faturanın ödenmemesi gibi sorunlarla karşılaşıyoruz.Eğer ki ek para karşılığı fatura tahsili yapılıyorsa o işletme ile biz çalışmıyoruzdur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MEDAŞ Basınla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement