Antalyaspor'un Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor'un Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Antalyaspor\'un Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kırmızı beyazlı futbolcu Koray, "Eskişehirspor maçından mutlaka 3 puan almamız gerekiyor" dedi.

19.02.2014 13:10  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sabah yaptığı idmanla sürdürdü.

Kırmızı-beyazlı futbolcular, teknik direktör Samet Aybaba gözetimindeki antrenmana hafif koşu yaparak başladı. Daha sonra top kontrolü ve şut çalışması gerçekleştiren oyuncular, idmanın son bölümünde yarı alanda çift kale maç yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Giray Kaçar ve Tita, takımdan ayrı çalıştı.

Medical Park Antalyaspor, yarın saat 18.00'de Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda Rusya'nın Terek Grozny takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Koray Aslan

Kırmızı-beyazlı futbolcu Koray Aslan, idmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları Bursaspor ve Galatasaray maçlarından bir puan alabildiklerini, bu nedenle alt sıralardaki takımlarla puan farkının azaldığını söyledi.

Eskişehirspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu dile getiren Koray, "Ligde sıkıntılı durumdayız. Sahamızda oynayacağımız Eskişehirspor maçından mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan galip geleceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalyaspor'un Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement