Medical Park Antalyaspor'un Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor'un Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor\'un Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

Antalyaspor Teknik direktörü Çapa, "Kafamızda oluşturduğumuz kadroyu değerlendiremedik" dedi

06.05.2014 19:38  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalyaspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa gözetimindeki antrenmana hafif koşuyla başlayan kırmızı-beyazlı futbolcular, istasyon ve kondisyona yönelik çalışma yaptı. Sakatlığı devam eden Hakan Arıkan, Natxo Insa ve Koray Aslan antrenmana katılmadı.

Çapa, gazetecilere, şansız bir periyot geçirdiklerini, birden fazla etkenin oyunlarını etkilediğini belirterek, "Kafamızda oluşturduğumuz kadroyu değerlendiremedik. Kadromuzda, kağıt üzerinde bakıldığında çok kaliteli oyuncular mevcut. Bu oyuncuları sadece iki karşılaşmada değerlendirebildik" dedi.

Hakan Arıkan, Giray Kaçar, Insa ve Enoh'un uzun süre sakat kaldığını dile getiren Çapa, "Sakatlanan oyuncuların yerine oynayan arkadaşlarımız elinden geleni yaptı ancak bugüne kadar az oynamış oyuncu ile sürekli oynayan arasında büyük fark var. Bunun da sıkıntısını yaşadık" diye konuştu.

Karşılaşmalara bakıldığında maçın ilk yarısında iyi oynayan ancak ikinci yarısında düşüş yaşayan bir Antalyaspor gördüklerini belirten Çapa, kalan iki maçta herkesin iyi niyetle mücadele edeceğini vurguladı.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in bugünkü açıklamasına da değinen Çapa, alınan genel kurul kararıyla ilgili yorum yapmanın doğru olmayacağını ifade etti.

Çapa, Antalyaspor ile devam edip, etmeyeceğiyle ilgili de öncelikle ligde kalan iki maça odaklanmak istediklerini, bunu daha sonra değerlendireceklerini kaydetti. 

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor'un Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement