Antalyaspor'da Futbolcular Laktak Testinden Geçti - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Futbolcular Laktak Testinden Geçti

Antalyaspor\'da Futbolcular Laktak Testinden Geçti

Medical Park Antalyasporlu futbolcular, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıkları kapsamında laktat testinden geçti.

07.01.2014 12:58  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalyasporlu futbolcular, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıkları kapsamında laktat testinden geçti.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, gruplar halinde fizyoterapist ve masörler gözetiminde laktak testinden geçti. Futbolcular, testin ardından sahada koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Emrah Başsan, ilk yarıyı istedikleri yerde bitiremediklerini söyledi. İkinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını anlatan Başsan, üst üste alacakları puanlarla üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini kaydetti. Başsan, Medical Park Antalyaspor'a alt sıraların yakışmadığını ifade etti.

Kendi performansından memnun olduğunu dile getiren Başsan, ikinci yarıda asist ve golleriyle takımına puan kazandırmak istediğini belirtti.

Hakkında transfer dedikoduları çıktığını kaydeden Başsan, şöyle konuştu:

"Her futbolcu transfer olmak ister ama Medical Park Antalyaspor'un sözleşmeli oyuncusuyum. Kulağıma güzel şeyler geliyor. 3 büyüklerden gelen teklifler var ancak transfer düşünmüyorum. Sözleşmemin olduğu Antalyaspor'a hizmet etmekten gurur duyuyorum. Transfer teklifi gelir ve kulüpler anlaşılır, benim de rızam olursa o zaman transferi düşünmeye başlayabilirim ancak şu an tek düşüncem takımımın başarısı."

Zeki Yıldırım ise sıralama açısından Medical Park Antalyaspor'a yakışmayan bir yerde olduklarına dikkati çekti.

İkinci yarıda takıma yapılan takviyeler ile üst sıralara çıkacaklarına inandığını anlatan Yıldırım, çok iyi çalıştıklarını, bunun sonucunu ligde göreceklerini belirtti. Zeki Yıldırım, Türkiye Kupası'nı da Antalya'ya getirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Futbolcular Laktak Testinden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement