Medicana Sivasspor-Fenerbahçe Maç Notları - Son Dakika
Güncel

Medicana Sivasspor-Fenerbahçe Maç Notları

Medicana Sivasspor-Fenerbahçe Maç Notları

Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor ile Fenerbahçe 20'inci lig maçında karşı karşıya geldi.

09.05.2015 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor ile Fenerbahçe 20'inci lig maçında karşı karşıya geldi.

Konuk takım Fenerbahçe'yi desteklemek için çevre illerden gelen Fenerbahçe taraftarları takımları için ayrılan kale arkası tribündeki 800 kişilik bölümü doldurdu.

Medicana Sivasspor taraftarları da maça yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 12 bin futbolsever takımına destek verdi.

Karşılaşmanın başlangıç saatinde stadyumdaki hava sıcaklığı 14 derece olarak ölçüldü.

Fenerbahçe'de cezaları nedeni ile Bruno Alves ve Selçuk Şahin ile sakatlığı bulunan Mehmet Topuz Sivas'a getirilmedi. Alves'in yokluğunda İsmail Kartal savunmada Bekir İrtegün'e şans verdi. Sakatlığı düzelen Emre Belözoğlu ile Balıkesirspor maçının yıldızı Diego Ribas ilk onbirde görev aldı. Webo yedek kalırken, Emenike ise ilk onbirde tercih edildi. Caner savunmanın solunda görevlendirildi. Dirk Kuyt da yedek soyunurken Alper Potuk ilk onbirde yer buldu.

Medicana Sivasspor'da sakat da Costa'nın yerinde Ümit Kurt, sol bekte ise Ziya'nın yerine genç oyuncu Fatih Çıplak şans buldu. Orta sahayı kalabalık tutmak isteyen Sergen Yalçın, Utaka'yı yedek bırakırken, Mehdi Taouil'e ilk onbirde görev verdi.

Sezon başında Fenerbahçe'den kiralanan Ertuğrul Taşkıran, eski takımına karşı mücadele etti.

Sarı lacivertli taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan futbolculara sevgi gösterilerinde bulunarak tek tek tribünlere çağırdı. Futbolcular tribünlere da alkışlarla karşılık verdi.

Medicana Sivassporlu futbolcular ise ısınmak için sahaya 'Sultan şehre güzel çehre daha temiz Sivas için el ele' yazılı pankart ile çıktı.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte şeref tribününden yan yana izledi.

Karşılaşmayı Sivas'ta bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmmaz, Sivas Valisi Alim Barut ve Belediye Başkanı Sami Aydın da şeref tribününden takip etti.

Maç öncesi Sergen Yalçın, İsmail Kartal'ın yanına giderek başarılar diledi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medicana Sivasspor-Fenerbahçe Maç Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement