Medicana Sivassporlu Hakan Başarılı Olmaya Geldim - Son Dakika
Güncel

Medicana Sivassporlu Hakan Başarılı Olmaya Geldim

Medicana Sivassporlu Hakan Başarılı Olmaya Geldim

Medicana Sivassporlu Hakan Başarılı olmaya geldim Medicana Sivassporla 2 yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Hakan Özmert, takıma başarılı olmak için geldiğini belirterek, Takımımın ligi en iyi yerde bitirmesi için sahada ne gerekiyorsa yapacağım dedi.

09.07.2015 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivassporlu Hakan Başarılı olmaya geldim

Medicana Sivassporla 2 yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Hakan Özmert, takıma başarılı olmak için geldiğini belirterek, Takımımın ligi en iyi yerde bitirmesi için sahada ne gerekiyorsa yapacağım dedi.

Medicana Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Tüm futbolcuların katıldığı antrenman açma-germe hareketleri ile başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra topla ısınma çalışması yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan yeni transferlerden Hakan Özmert, Medicana Sivasspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, Sivasspor çok güzel ve büyük bir camia. Dışarıdan hep öyle görünüyor. Buraya geldim gerçekten de öyle. Takım arkadaşlarım da gerçekten çok iyi insanlar, iyi futbolcular var. İnşallah bu sene başarılı oluruz. Ligi çok iyi bir yerde bitiririz. İnşallah hayırlısıysa güzel bir sene geçiririz. Sonuçta buraya başarılı olmaya geldik. Ben de elimden gelen her şeyi yapacağım. Takımımın ligi en iyi yerde bitirmesi için sahada ne gerekiyorsa yapacağım diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medicana Sivassporlu Hakan Başarılı Olmaya Geldim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement