Genç kadın, "Yoruldum" notu bırakarak 23.kattan atladı - Son Dakika
3.Sayfa

Genç kadın, "Yoruldum" notu bırakarak 23.kattan atladı

İstanbul'da medikal firmasının genel müdürü genç kadın, lüks rezidansta intihar etti. Korkunç olayda genç kadın, "Yoruldum" notu bırakarak 23. kattan aşağıya atladı. Genç kadının intihardan önce 25 adet antidepresan hap içtiği ortaya çıktı. Polis olayla ilgili çok yönlü olarak inceleme başlattı.

15.02.2022 23:37  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medikal firmasının genel müdürü genç kadın, lüks rezidansta intihar etti. 28 yaşındaki B.H "yoruldum" yazılı bir not bıraktıktan sonra çalıştığı binanın 23. katından atlayarak intihar etti. Genç kadının intihardan önce 25 adet antidepresan hap içtiği ortaya çıktı. Polis olayla ilgili çok yönlü olarak inceleme başlattı.

"İNSANLARLA UĞRAŞMAKTAN ÇOK YORULDUM"

Olay, önceki gün saat 18.00 sıralarında Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi'ndeki iş merkezleri olan bir rezidansta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 2 yıl boyunca bir medikal firmasında genel müdürlük yapan 28 yaşındaki B.H, iddiaya göre, bunalıma girerek antidepresan ilaçları kullanmaya başladı. Hamamcı, önceki gün akşam saatlerinde çalıştığı firmada olduğu esnada yeşil reçeteyle satılan 25 adet antidepresan hap içti. "Hap aldım ama ölmedim. Yukarısı açıksa oraya çıkacağım ve atlayacağım, cesedimi aşağı bulabilirsiniz", "insanlarla uğraşmaktan çok yoruldum" yazılı notlar bırakan kadın bulunduğu binanın 23. katına çıktı. Buradan kendini boşluğa bırakan genç kadın, zemine düşerek feci şekilde can verdi.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadının üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi çekerek kapattı. Çalışmalar ardından kadının cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İncelemelerin ardından genç kadın cenazesi Üsküdar Bağlarbaşı İlahiyat Camii kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi çok yönlü olarak sürüyor.


Genç kadın, "Yoruldum" notu bırakarak 23.kattan atladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Genç kadın, 'Yoruldum' notu bırakarak 23.kattan atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti
    17:47 İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti

    İngiltere'de bir köpek, yaralı sahibiyle birlikte gelgit nedeniyle mahsur kaldı. Sahibiyle birlikte kayalıklarda mahsur kalan köpek, kurtarma ekipleri tarafından bulunmasına rağmen kurtarılamadı. Sahibi helikopterle hastaneye kaldırılırken, köpeğin kurtarılması için Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi. Ancak köpek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay, birçok kişinin büyük üzüntü duymasına neden oldu.


Advertisement