Medinova Hastanesi Resmen Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Medinova Hastanesi Resmen Açılıyor

Medinova Hastanesi Resmen Açılıyor

Aydın’ın Efeler ilçesinde faaliyet gösteren Özel Medinova Hastanesi’nin resmi açılışı yarın gerçekleştirilecek.

22.09.2016 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Efeler ilçesinde faaliyet gösteren Özel Medinova Hastanesi'nin resmi açılışı yarın gerçekleştirilecek.

Özel Medinova Hastanesi, resmi açılışını 23 Eylül Cuma Günü saat 16.00'da gerçekleştirecek. 2008 yılından bu yana Esas Holding bünyesinde hizmet veren hastane, birçoğu kendi bünyesinde görev alan Aydın'ın tanınmış doktorları tarafından satın alındı.

Özel Medinova Hastanesi ortakları Prof. Dr. İlhan Özkan, Op. Dr. İbrahim Köseoğlu, Uzm. Dr. Banu Öztürk Ceyhan, Op.Dr. Onur Turan, Prof. Dr. Emre Çullu, Prof. Dr. Hakan Gemalmaz, Prof. Dr. Şevki Öner Şavk, Op. Dr. Levent Ateş, Op. Dr. Leylant Ova Demirtaş ve Eczacı Tolga Atasoy'dan oluşuyor.

Aynı zamanda Genel Direktör olan Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. İbrahim Köseoğlu, "Aydın merkez'de tam teşekküllü tek özel hastane olarak, aktif çalışan ve faaliyete devam etmekte olan hastaneyi kısa bir süre önce satın aldık. Hastanemiz deneyimli hekim kadrosu ve tecrübeli çalışanları ile bölge halkına en iyi hizmeti vermeye devam edecektir. Hastanemiz 5 bin 200 metrekare kapalı alanda toplam 67 hasta yatağı, 19 yoğun bakım yatağı (3 genel yoğun bakım yatağı, 8 yenidoğan yoğun bakım yatağı, 2 koroner yoğun bakım yatağı, 6 KVC yoğun bakım yatağı), 9 gözlem yatağı, 4 ameliyathane, doğumhane, radyoloji ve klinik laboratuvarları, acil servis ünitesi ile hizmet vermektedir.

Deneyimli çalışanları, teknolojisi, modern altyapısı ile Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahi, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları (Endokrinoloji, Gastroentroloji), Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Deri ve Zührevi Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Üroloji, Plastik-Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Göz Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Radyoloji ve Acil servis, Genel Yoğun Bakım Ünitesi, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi ile faaliyet göstermektedir" dedi.

Topluma ve aileye sağlıklı yaşam alanında rehberlik eden ve hastalara en yakın hastane olmayı misyon edinen Özel Medinova Hastanesi Tıbbi Hizmetler Direktörü Prof. Dr. İlhan Özkan da, "Hastanemiz her geçen gün hasta sayısını ve operasyon sayısını sürekli arttırarak hizmet vermektedir. Bu da aslında hizmet verdiği alanlarda uzman kadrosu ile başarıyı yakalayan Medinova'ya olan güvenin artarak devam ettiğinin bir göstergesidir. Özel Medinova Hastanesi, tüm sağlık hizmetlerinde her zaman ilk tercih edilen referans hastane olmaya devam edecektir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medinova Hastanesi Resmen Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement