Medipol Başakşehir'de Malatyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Medipol Başakşehir'de Malatyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Pazartesi günü Evkur Yeni Malatyaspor ile mücadele edecek Medipol Başakşehir, hazırlıklarını sürdürdü.

27.09.2018 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Pazartesi günü Evkur Yeni Malatyaspor ile mücadele edecek Medipol Başakşehir, hazırlıklarını sürdürdü.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki antrenman sahasında mücadelenin hazırlıklarına devam eden turuncu-lacivertlilerde idman teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirildi.

Kondisyon çalışması ile başlayan idmanın ilk bölümü basına açık gerçekleştirildi. Pas çalışmasıyla devam eden idmanın basına kapalı bölümünde Evkur Yeni Malatyaspor maçının taktik çalışması yapıldı.

Antrenmana sakatlıkları sebebiyle Stefano Napoleoni ile Eljero Elia katılmazken Emre Belözoğlu ile Arda Turan salonda bireysel çalışmalarını sürdürdü.

Medipol Başakşehir, Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla devam sürdürecek.

EPUREANU'NUN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Medipol Başakşehir'de Moldovalı savunma oyuncusu Alexandru Epureanu'nun doğum günü kutlandı. 32 yaşına giren Epureanu'yu teknik direktör Abdullah Avcı, takım arkadaşları ve teknik heyet tebrik etti. Saha kenarında pasta kesen Epureanu, arkadaşlarına teşekkür etti.

Doğum günü kutlamasında açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, "Beraber 5'inci seneyi kutluyoruz. Umarım uzun süreler beraber kutlarız. Nice sağlıklı ve mutlu senelere" diye konuştu.

Bu sezon şampiyonluk hedeflediklerini dile getiren Epureanu ise "Bu ailenin bir parçası olduğum için hem mutlu hem de gururluyum. Umarım bu sezon rüyalarımızı gerçekleştiririz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Epureanu'nun doğum günü kutlaması

-Pasta kesimi

-Açıklamalar

-İdmandan görüntüler - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir'de Malatyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
    14:45 Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Portekiz'de düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.


Advertisement