Medipol Başakşehir gruptan nasıl çıkar? İşte yanıtı - Son Dakika
Spor

Medipol Başakşehir gruptan nasıl çıkar? İşte yanıtı

Roma'ya evinde 3-0 yenilen Medipol Başakşehir, gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Turuncu-lacivertliler, 12 Aralık Perşembe günü deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı yenmesi halinde gruptan çıkmayı başaracak. Beraberlik ya da mağlubiyette Başakşehir Avrupa'ya veda edecek.

28.11.2019 23:16  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. hafta karşılaşmasında İtalya temsilcisi Roma'ya 3-0 yenilen Medipol Başakşehir, gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Gruptaki ikinci yenilgisini yaşayan turuncu-lacivertli ekip, 7 puanda kaldı ve üçüncü sıraya geriledi. Puanını 8'e yükselten Roma ise ikili averajda gerisinde olduğu ve aynı puana sahip Borussia Mönchengladbach'ın ardından ikinci sırada yer aldı.

TEK İHTİMAL ALMANYA'DA GALİBİYET

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkması için tek ihtimal olarak, Almanya'da Borussia Mönchengladbach'ı yenmesi kaldı. Alman ve İtalyan temsilcilerinin 8'er puanının bulunduğu grupta turuncu-lacivertli ekip, 12 Aralık Perşembe günü deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı yenmesi halinde gruptan çıkmayı başaracak. Beraberlik ya da mağlubiyet ise Medipol Başakşehir'in Avrupa defterini kapatmasına sebep olacak.

İKİ YENİLGİ DE ROMA'DAN

Grupta oynadığı 5. maçta 2. yenilgisini yaşayan Medipol Başakşehir, bu iki mağlubiyetini de Roma karşısında aldı. Deplasmanda Roma'ya 4-0 kaybeden turuncu-lacivertli ekip, sahasında da 3-0'lık yenilgiye engel olamadı. İki maçta rakibine gol atma başarısı gösteremeyen Medipol Başakşehir, kalesinde ise 7 gol gördü.

Medipol Başakşehir gruptan nasıl çıkar? İşte yanıtı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir gruptan nasıl çıkar? İşte yanıtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Yorumcu emmi dedi ki: İBB takımın düzenini bozdu geçmişte de ülkenin düzenini bozmuslardi bunların fıtratı böyle uğursuzlar 5 13 Yanıtla
  • 2019: Sen evin de yenil almanı orada yenecen öylemi???? 0 8 Yanıtla
  • Başak geçmeyin milletle!!: Basaksehir galip gelsin primi ben verecem Yüzde 1 ihtimal.bile olmadığı için 1 0 Yanıtla
  • İSOT 60: BENCE ZORU BAŞARACAK BAŞAKŞEHİR... 1 0 Yanıtla
  • andsmero: dün maçtaydım hıc zevk almadım 0 0 Yanıtla

Advertisement