Medipol Başakşehir Kutladı, Beşiktaş Teşekkür Etti! - Son Dakika
Spor

Medipol Başakşehir Kutladı, Beşiktaş Teşekkür Etti!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalmasının ardından Medipol Başakşehir siyah beyazlıları kutladı. İki ekibin sosyal medya hesabından yapılan karşılıklı paylaşımlar binlerce beğeni aldı.

22.11.2017 00:22  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, Beşiktaş'ın Porto ile 1-1 berabere kalmasının ardından Şampiyonlar Ligi'nde üst tura yükselmesini Twitter'dan kutladı. İki kulüp arasında sosyal medyadaki diyalog dostluk rüzgarları estirdi.

Beşiktaş'ı Twitter hesabından kutlayan Medipol Başakşehir, "Kızmaca darılmaca yok. Avrupa büyükelçimiz @Besiktas. Tebrikler" yazdı.

Medipol Başakşehir Kutladı, Beşiktaş Teşekkür Etti!
Siyah beyazlı kulübün hesabından bu paylaşıma ise "Birlik ve beraberlik ruhunuz ile futbolumuzu güzelleştiriyor, değer katıyorsunuz. Teşekkürler @ibfk2014" yanıtını verdi.
Medipol Başakşehir Kutladı, Beşiktaş Teşekkür Etti!
İki kulübün hesabından yapılan bu paylaşımlar binlerce beğeni alırken fair-play ruhunun yansıtılması sonrası 'görmek istediğimiz hareketler' yorumu yapıldı.

Medipol Başakşehir Kutladı, Beşiktaş Teşekkür Etti!

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir Kutladı, Beşiktaş Teşekkür Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • KARTAL: Başakşehir Avrupa maçlarına niçin yedek ağırlıklı kadro ile çıkmaktadır. Önce bunu açıklasınlar. Sonra büyük Beşiktaş kulübünü kutlasın. 4 4 Yanıtla
    paşalı: aynen 3 1
  • şenay genç: arkadaşlar mesele fener glatasaray tırabızon başakşlehir deyıl mesle avrupada turkiyenin soz sahıbı olmasıdır hankı takım bu başarıyı elde ederse bız ulus olarak bırlıkde sevınmemız gerekıyor zaten içerde rakabetımız devam eder dışardakı rakabetımız dışardakılerle olsun 5 2 Yanıtla
  • dasy: adamsınız 2 2 Yanıtla

Advertisement