Olympiakos'a elenen Medipol Başakşehir, yoluna Avrupa Liginde devam edecek - Son Dakika
Spor

Olympiakos'a elenen Medipol Başakşehir, yoluna Avrupa Liginde devam edecek

Medipol Başakşehir, 1-0 kaybettiği maçın rövanşında deplasmanda Olympiakos'a Semedo ve Valbuena'nın golleriyle 2-0 mağlup oldu. Turuncu-lacivertli takım ülkemizi Avrupa Liginde temsil edecek.

13.08.2019 20:22  Güncelleme: 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ikinci maçında Medipol Başakşehir, Yunanistan ekibi Olympiakos'a 2-0 mağlup oldu. İskoçya Futbol Federasyonundan Bobby Madden'in yönettiği karşılaşmada Olympiakos'un gollerini 54. dakikada Semedo ve 78. dakikada penaltıdan Valbuena kaydetti. İlk maçı da 1-0 kaybeden turuncu-lacivertli takım, Şampiyonlar Ligi'ne 3. eleme turunda veda etti. Okan Buruk'un öğrencileri, ülkemizi Avrupa Liginde temsil edecek.

Olympiakos'a elenen Medipol Başakşehir, yoluna Avrupa Liginde devam edecek

OKAN BURUK GEÇEN MAÇA GÖRE 4 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Turuncu-lacivertli takımın teknik direktörü Okan Buruk, İstanbul'da oynanan karşılaşmanın ilk 11'ine göre 4 değişikliğe gitti. Cezalı oyuncular İrfan Can Kahveci ve Aurelien Chedjou ile sakatlığı bulunan Mahmut Tekdemir, bu mücadelede forma giyemedi.

Olympiakos'a elenen Medipol Başakşehir, yoluna Avrupa Liginde devam edecek

GULBRANDSEN KIZAĞA ÇEKİLDİ

İlk maçta ilk 11'de sahaya çıkan Fredrik Gulbrandsen de bu karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Turuncu-lacivertlilerde bu oyuncuların yerine Carlos Ponck, Okechukwu Azubuike, Joseph Attamah ve Eljero Elia, ilk 11'de sahaya çıktı.

Olympiakos'a elenen Medipol Başakşehir, yoluna Avrupa Liginde devam edecek

PONCK İLK RESMİ MAÇINA ÇIKTI

Medipol Başakşehir'in yeni transferlerinden Carlos Ponck, turuncu-lacivertli forma ile ilk resmi maçına Olympiakos deplasmanında çıktı. Yeşil Burun Adaları Milli Takımı'nda da forma giyen Ponck, Yunan ekibi ile İstanbul'da oynanan mücadelede yedek kulübesinde yer almıştı.

Olympiakos\'a elenen Medipol Başakşehir, yoluna Avrupa Liginde devam edecek

Son Dakika Spor Olympiakos'a elenen Medipol Başakşehir, yoluna Avrupa Liginde devam edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • belhanda: proje takımı yakında averaj takımı olacak...ihale ve belediye avantalarıyla kurulmuş bir takım....yok olsun gitsin.. 81 0 Yanıtla
  • mertttt: orda oynayamıyorsanız gitmeyin kardeşi her sene aynı rezilik............................ 29 0 Yanıtla
  • şakir: ne güzel porto elenmişti ve krasnodarı eleyebilirdik ama türk takımları avrupaya gitmesin artık çünkü hedefleri yok 21 1 Yanıtla Beyin varmi sende ??: krasnodar kalkıp portoyu yenecek gelip Başakşehiremi yenilecek ne akıllı bir kızsin sen adın gibi sakirsin harbiden 14 0
  • KartaL: Şampiyonlar Liginde Senin Ne işin var ? 15 0 Yanıtla

Advertisement