Medipol Başakşehir, TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Spor

Medipol Başakşehir, TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına başladı

Medipol Başakşehir, TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına başladı

Medipol Başakşehir, 27 Ocak Çarşamba günü Trabzonspor ile yapacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

24.01.2021 13:41  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir, 27 Ocak Çarşamba günü Trabzonspor ile yapacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınmayla başladı.

Pas oyunuyla devam eden idman, çift kale maçla tamamlandı.

Medipol Başakşehir, hazırlıklarına yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Geçen sezon ligi şampiyon tamamlayan Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Trabzonspor'un karşılaşacağı müsabakaya, Atatürk Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapacak. Karşılaşma saat 20.45'te başlayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir, TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Maç öncesi ortalık karışık! Yunan basınından İsmail Kartal için ağır ifadeler
    15:35 Maç öncesi ortalık karışık! Yunan basınından İsmail Kartal için ağır ifadeler

    Fenerbaçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile oynayacağı rövanş karşılaşması öncesinde Yunan basınında teknik direktör İsmail Kartal'ı ağır sözlerle eleştiren bir yazı kaleme alındı. Yorgos Helakis, söz konusu yazısında Sayın Kartal, geçtiğimiz perşembe günü oynanan maçın ardından takımının eleme turunu cebinde tuttuğunu söyledi. Faliro'nun sularında bir saat boyunca boğulduğu için daha ölçülü bir açıklama beklenirdi'' ifadelerini kullandı.

  • Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1 Trabzon'da devam ediyor
    15:23 Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1 Trabzon'da devam ediyor

    Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1, Trabzon'da Beşirli Tenis Kortları'nda düzenleniyor. Turnuvaya 12'si kadın 52 sporcu katılıyor. Kadınlar finali 18 Nisan, erkekler finali ise 19 Nisan'da yapılacak.

  • Fethiye'de Dalgıçlar Turizm Haftasını Su Altında Kutladı
    15:21 Fethiye'de Dalgıçlar Turizm Haftasını Su Altında Kutladı

    Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla su altında temsili bir turizm sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada oturarak, birbirlerinin sorularını cevaplandırdı ve notlar aldı. Dalış eğitmeni Önder Diktaş, bu etkinlikle dalışı Türkiye'de tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçladıklarını belirtti.

  • Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu
    15:03 Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu

    Fenerbahçe ve milli takımın eski kaptanı Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sorumlu başdanışmanı olarak görev yapacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:02 Fenerbahçe, Olympiakos maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı öncesi antrenmanlarını tamamladı. Teknik direktör İsmail Kartal ve bir oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Karşılaşmanın son antrenmanı ise basına açık olacak.

  • Diyarbakır'da Genç Judo Sporcuları Sporcu Eğitim Merkezi'nden Destek Alıyor
    14:56 Diyarbakır'da Genç Judo Sporcuları Sporcu Eğitim Merkezi'nden Destek Alıyor

    Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'ne kazandırılan 12 genç judo sporcusu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Sporcu Eğitim Merkezi'nin sunduğu kapsamlı destekten faydalanıyor. Judo antrenörü Selman Süren, gençleri spora teşvik ederek fiziksel aktivitelerle buluşturmayı ve yeteneklerini keşfetmeyi amaçladıklarını belirtti. Sporcuların Türkiye şampiyonalarında derece yapmasıyla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Sporcu Eğitim Merkezi kontenjanına bağlandıklarını ve eğitim hayatları boyunca burs aldıklarını ifade eden Süren, sporun gençlerin sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkı sağladığını vurguladı. Sporculardan Halil İbrahim Kadak ve Mehmet Çınar ise okulda keşfedildikten sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'ne katıldıklarını ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından destek aldıklarını dile getirdi.

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı
    14:53 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

    Bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçen yıl 12 bin kişinin kayıt yaptırdığı maratona bu sene 16 bin kişi kaydoldu. Ayrıca bu sene ilk defa 16 yaş ve üstü gençler de yarı maratonda koşacaklar.

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu'na 28 Nisan'da start verilecek
    14:47 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu'na 28 Nisan'da start verilecek

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenecek Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü tarihi Yarımada Parkuru'nda koşulacak. Maratonda birinciye 15, ikinciye 10 üçüncüye ise 8 bin avro para ödülü verilecek. Organizasyonda 72 ülkeden sporcuların yer alacağını belirten yetkililer, geçen yıla göre katılımın arttığını ve rekorlar beklediklerini söyledi.


Advertisement