Medipol Üniversitesinde Marka ve İletişim Zirvesi - Son Dakika
Eğitim

Medipol Üniversitesinde Marka ve İletişim Zirvesi

Medipol Üniversitesinde "İletişim 3.0" kapsamında "Markalar ve İletişim" zirvesi gerçekleştirildi. Öğrenciler için oldukça verimli geçen etkinlikte sektörün önde gelen isimleri ağırladı.

02.05.2019 15:21  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi, Gazetecilik Medya Kulübü & Medya İletişim Kulübü, Kariyer Merkezi ortaklığı ile düzenlenen "İletişim 3.0" etkinliği herkesin ilgisini çekti. Öğrenciler için oldukça verimli geçen etkinlikte sektörün önde gelen isimleri ağırladı. Yoğun İlgi ile karşılanan etkinliğin konukları; Colin's Pazarlama İletişimi Müdürü Aytaç Dalyan, Altavia Dekatlon Ajans Başkanı Samet Ensar Sarı, Altavia Dekatlon Dijital İletişim Direktörü Billur Ertuğrul Sarı, haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Bedia Teymur, Medya Okuryazarlığı Derneği Başkanı Cansu Aydemir, 1,618 Ajans Başkanı Sefa Karahan, Acun Medya Kurumsal İletişim Direktörü Emir Özkan, Sabiha Gökçen Havalimanı Kurumsal İletişim Müdürü Canan Soysal, TürkMedya Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Selin Sirer ve yemeksepeti.com Pazarlama İletişimi Müdürü Okan Erol'du. Güney Kampüs 404 nolu amfide gerçekleşen etkinlikte birbirinden dikkat çekici çekilişler ve sponsorlar öğrencilere ulaştırıldı.

Medipol Üniversitesinde Marka ve İletişim Zirvesi

ETKİNLİKTEN KONU BAŞLIKLARI

6 oturumda gerçekleşen etkinliğin genel konusu dijitalleşme ve dijital medyada içerik üretimiydi. Kendi markalarının dijital kampanyalarını ve marka hikayelerini anlatan konuklar sunumlarını interaktif iletişim ile destekledi. Colin's Pazarlama İletişimi Müdürü Aytaç Dalyan sunumunda dijital pazarlama kampanyalarının öneminden bahsetti. Altavia Dekatlon Ajans Başkanı Samet Ensar Sarı ve Altavia Dekatlon Dijital İletişim Direktörü Billur Ertuğrul Sarı yaptıkları sunumda öğrenciler ile birlikte interaktif olarak dijital medya konulu soruları yanıtladılar. haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Bedia Teymur, Medya Okuryazarlığı Derneği Başkanı Cansu Aydemir, 1,618 Ajans Başkanı Sefa Karahan'ın konuşmacı oldukları panelin konusu Yeni Medya ve Medya Okuryazarlığı üzerindeydi. Panelin moderatörlüğünü Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Müge Demir Ayral yaptı. Acun Medya Kurumsal İletişim Direktörü Emir Özkan sektörün hızını yakalayabilmenin öneminden ve medyanın hızlı bir dinamiği olduğundan bahsetti. yemeksepeti.com Pazarlama İletişimi Müdürü Okan Erol sunumunda kullandığı görsel materyaller ile geçmişten günümüze pazarlama iletişiminin yolculuğunu anlattı.

Medipol Üniversitesinde Marka ve İletişim Zirvesi

SEKTÖR-ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Katılan öğrencilere sertifika dağıtılan etkinliğin konuşmacı kadrosu oldukça dikkat çekiciydi. Marka ve İletişim sektörünün önemli isimleri Medipol Üniversitesi öğrencileri ile buluşup sektör tecrübelerini paylaştılar. Ayrıca "İletişim 3.0" etkinliği, öğrencilere gelecek meslektaşları ile tanışma imkanının yanı sıra iş ve staj imkanları da sundu.

Medipol Üniversitesinde Marka ve İletişim Zirvesi

BOL HEDİYELİ BİR GÜN

Tüm gün süren etkinlikte birbirinden güzel çekilişler de yapıldı. Netflix üyeliği, Gratis hediye çeki ve sinema biletlerinin hediye edildiği etkinlik gün boyu yoğun katılımla gerçekleşti.

Medipol Üniversitesinde Marka ve İletişim Zirvesi
Medipol Üniversitesinde Marka ve İletişim Zirvesi
Medipol Üniversitesinde Marka ve İletişim Zirvesi

Son Dakika Eğitim Medipol Üniversitesinde Marka ve İletişim Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement