Megastar Tarkan, Fizy Konserleri İle Avrupa'da ! - Son Dakika
Güncel

Megastar Tarkan, Fizy Konserleri İle Avrupa'da !

Megastar Tarkan, Fizy Konserleri İle Avrupa\'da !

Megastar, Mart ve Nisan aylarında, Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Rotterdam, Düsseldorf, Münih ve Hamburg'da "TARKAN fizy Konserleri"nde sevenleriyle buluşacak.

16.03.2018 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Megastar Tarkan, yedi yıl aradan sonra, geçtiğimiz Haziran ayında sevenleri ile buluşturduğu ve dünya çapında ses getiren yeni pop albümü "10" ile konserlerine Avrupa'da devam ediyor.

Megastar Tarkan, 7 yıl aradan sonra müzikseverlerle paylaştığı, dünya çapında ses getiren yeni pop albümü "10" ile, Mart ve Nisan aylarında Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Rotterdam, Düsseldorf, Münih ve Hamburg'da gerçekleşecek "TARKAN fizy Konserleri"nde Avrupa'daki sevenleriyle hasret giderecek. Tarkan'ın Almanya ve Hollanda'da gerçekleştireceği konser serisinin biletleri satışa çıkar çıkmaz yoğun ilgi gördü. Rotterdam ve Düsseldorf konserlerinin biletleri hızla tükenen Megastar'ın konser maratonuna yoğun istek üzerine Düsseldorf'ta bir konser daha eklendi.

Tarkan, 29 Mart 2018'de Berlin'de başlayacağı ve 29 Nisan'da Hamburg'da sonlandıracağı fizy konserleri serisi kapsamında, yeni pop albümü "10"da yer alan şarkıların yanı sıra yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirecek. Megastar'ın toplam 7 şehir, 8 konserlik maratonu Türk Hava Yolları ulaşım sponsorluğunda gerçekleşecek.

Megastar'ın yaklaşık 400.000 satış rakamına ulaşan yeni albümü "10", dünya çapında yoğun ilgi gördü. Tarkan'ın, büyük bir heyecanla hazırladığı, her renkten 14 pop şarkısının yer aldığı yeni albümü "10"da, kendi söz ve bestelerinin yanı sıra Sezen Aksu, Aysel Gürel, Nazan Öncel, Günay Çoban, Gülşah Tütüncü, Ümit Sayın, Murat Matthew Erdem-Ayça Z. Aydın (Miya) ve Serkan İzzet Özdoğan imzalı şarkılar da bulunuyor.

Türkiye'de dijital müzik devrimi yaparak Megastar Tarkan'ın son albümü 10'u ilk kez sevenleriyle buluşturan fizy, konserler dizisiyle birlikte çok yakında Avrupa'da da müzikseverlerin hizmetinde olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Megastar Tarkan, Fizy Konserleri İle Avrupa'da ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement