Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Vereceğini Açıkladı - Son Dakika
Magazin

Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Vereceğini Açıkladı

Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi hakkında konuşan Mehmet Ali Erbil, "Aziz Yıldırım'ı severim ama benim oyum Ali Koç'a. Koç gibi geliyor" diyerek oyunun rengini belli etti.

23.05.2018 12:08  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Girne'de bir otelde sahne alan Mehmet Ali Erbil, sahnede konuyu taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye getirdi. Fenerbahçe'deki başkanlık seçimiyle ilgili konuşan Mehmet Ali Erbil, oyunu kime vereceğini de açıkladı.

"KULÜBE ÜYEYİM AMA AİDATLARI YATIRMADIM"

Fenerbahçe Kulübü'ne üye olduğunu belirten şovmen, "Fenerbahçe Kulübü'ne üyeyim ama aidatları yatırmamıştım. Bu yüzden üyeliğim iptal edilmiştir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş. 2000 yılından bu yana kongre üyeliğim ve oy kullanma hakkım varmış. Birileri sağ olsun aidatlarımı yatırmış." dedi.

Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Vereceğini Açıkladı

"OYUM ALİ KOÇ'A"

Fenerbahçe'deki başkanlık seçimiyle ilgili konuşan Mehmet Ali Erbil, "Aziz (Yıldırım) Başkan'ı severim ama benim oyum Ali Koç'a. Koç gibi geliyor." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Vereceğini Açıkladı
Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Vereceğini Açıkladı

Son Dakika Magazin Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Vereceğini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • SAVAŞ UZMANI: ABD VE İNGİLTERE EKONOMİ SAVAŞI VERİYOR ÇÜNKİ ABD TÜM DÜNYAYA BORÇLU CHİNE KARŞILIĞINI VEREMEDİĞİ DÖVİZLERİN ZARARINI KENDİ PARA BİRİMİYLE KAPATMAYA ÇALIŞIYOR BALON YAPIYOR AMA KURTARAMIYCAK ZATEN SAVAŞ ARİFESİNDEYİZ SAÇMA SAPAN KONUŞMAYIN TÜRKİYEYE HİÇ BİR ŞEY OLMAYACAK HATTA EN KARLI ŞUAN BİZİZ DÜNYADA SADECE 3 PARA BİRİMİNE KARŞI ZAYIFIZ GİRİN KARŞILAŞTIRIN ABUK ZUBUK CAHİL YORUMLAR YAPMAYIN 5 14 Yanıtla ziya: bizim de püskevit alacak paramız olocak mı 6 1 KoLpAçİnO: DAYI YİNE Mİ SEN..HER HABERİN ALTINA AYNINI YAZIYORSUN HAYIRMI ? 4 1 DOĞRUCU DAVUT: SEVSİNLER SENİ.... 1 1
  • Memedali oglum: Birak kocu kuzuyu reise oy ver 4 5 Yanıtla
  • mutlu: Reis le devam, bütün sorunları çözecek İNŞALLAH 1 6 Yanıtla
  • Andsmero: LAIKLIK ELDEN gidiyeahh SAYIN BASBAKANIM BEN BIR ESNAFIM unutmadik 2 3 Yanıtla
  • Bozkurt : Her yere dolar diye yazan sıkıntılı,merkez bankası müdahale etti,faiz haddini yükseltti. lafın kısası dolarin ateşini alacak hamle geldi.Simdi sen düşün! Adına üzücü bir durum ama yapacak bişey yok.Bence başka şeyler turetmeye başlayın. Sizlere iYi çalışmalar 2 2 Yanıtla
  • MUSTAFA: AZİZ BAŞGANI YEDİRMEYİZ ULEYN 0 3 Yanıtla
  • TAMAM: çokta fifi 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement