Mehmet Ali Erbil, Genç Sevgilisinden Çocuğu Aldırmasını İstiyor - Son Dakika
Magazin

Mehmet Ali Erbil, Genç Sevgilisinden Çocuğu Aldırmasını İstiyor

Mehmet Ali Erbil, Genç Sevgilisinden Çocuğu Aldırmasını İstiyor

61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, hamile olduğunu açıklayan 27 yaşındaki sevgilisi Nevin'den çocuğu aldırmasını istiyor.

22.09.2017 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çapkınlıkları ile adından söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in 27 yaşındaki sevgilisi Nevin'in hamile olduğunun ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düştü.

OTEL ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Geçtiğimiz günlerde bir otel çıkışı görüntülenen ikilinin fotoğrafları tüm gazetelerin manşetlerini süslemişti. Mali ve Nevin'in görüntüleri zihinlerde tazeliğini korurken, genç sevgilinin hamile olduğunun ortaya çıkması olayı ayrı bir boyuta taşıdı.

MEHMET ALİ ERBİL ÇOCUĞU İSTEMİYOR

Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel Salt'a konuşan genç sevgili, Mehmet Ali Erbil'in çocuğu istemediğini belirterek şu ifadelere yer verdi: "Hamile olduğumu 30 Ağustos'ta öğrendim. Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. 'Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler' diyor."

Psikolojisinin kötü durumda olduğunu belirten Nevin, "Sürekli yemek yiyorum, çirkinleştim, kilo aldım. Çok duygusalım, sürekli ağlıyorum. Bir de bunların üzerine Mehmet Ali ile ilgili çıkan haberler. Geçen gün bir kızla sevgili diye haberi çıktı. Yok Kıbrıs'a giderken iki kızla görüntülendi. İyi değilim."

Son Dakika Magazin Mehmet Ali Erbil, Genç Sevgilisinden Çocuğu Aldırmasını İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement