Mehmet Ali Paşa Camiinde Ödüllü Final - Son Dakika
Güncel

Mehmet Ali Paşa Camiinde Ödüllü Final

Mehmet Ali Paşa Camiinde Ödüllü Final

Kocaeli İlme Hizmet Vakfı Mehmet Ali Paşa Camii Külliyesinde Yaz Kuran Kursu süper bir finalle son buldu.

19.08.2015 08:45  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talebelere 3 bisiklet, 6 Adet Tablet Bilgisayar, 30 Adet Kol Saati ve 500 TL para ödülünün verildiği bir yarışma ile sona eren kursta talebelerin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Mehmet Ali Paşa Camiinde 6 – 15 yaş arası yaklaşık 300 talebeyle 13 hoca tarafından verilen yaz kursu yaklaşık 130 talebenin katıldığı müthiş bir yarışmayla son buldu. Hocalar Ahmet ORUÇ, Zekeriya ÇİFT, Ethem AKBOĞA ve Merve HOCA organizasyonuyla gerçekleşen yarışmada başarılı öğrencilere bol bol içi para dolu zarf ile 3 adet bisiklet, 6 adet tablet bilgisayar, 30 adet kol saati ödül olarak verildi.

Yapılan yarışmadan yaz kursunun oldukça verimli geçtiği sonucunun çıktığını değerlendiren Kocaeli İlme Hizmet Vakfı Genel Başkanı Üzeyir KAYA şu açıklamada bulundu. Talebelerin yaz kursunda oldukça iyi eğitim aldıklarını gördük. Bu başarılarının ödüllendirilmesi onlar için bir ömür unutamayacakları bir hatıra olacaktır. Cami imamımız Ahmet ORUÇ'un ve diğer 12 hocamızın büyük emekleri var. 9 bayan hocamıza özellikle üstün gayretlerinden dolayı özel teşekkür ediyorum. Kısa sürede talebelere çok güzel eğitim verdiler. Talebelere verilen hediyelerin tedarikinde bağışta bulunan hayırsever cemaatimize de çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Bu seneki yaz okulunu başarılı bir programla nihayete erdirmiş olduk, seneye daha iyi bir organizasyonla daha başarılı sonuçlar almayı hedefliyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Ali Paşa Camiinde Ödüllü Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement