İş adamı Ulusoy'un Torununun Ölüm Çarpmaya Bağlı Travma - Son Dakika
Güncel

İş adamı Ulusoy'un Torununun Ölüm Çarpmaya Bağlı Travma

İş Adamı Mehmet Ali Ulusoy'un torunu Tahir Küçükel'in ön otopsi raporunda ölüm sebebi 'Başında düşme sonucu yaşanan çarpmayla meydana gelen travmadır' denildi.

17.05.2016 16:26  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"ÖN OTOPSİ RAPORU: TRAVMA SONUCU HAYATINI KAYBETTİ"

Sarıyer'de geçtiğimiz cuma günü bir gecekondunun bahçesinde başına darbe almış bir şekilde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden işadamı Mehmet Ali Ulusoy'un torunu 32 yaşındaki Tahir Küçükel'in ön otopsi raporu hazırlandı. Raporda Tahir Küçükel'in başında düşme sonucu yaşanan çarpmayla meydana gelen travma sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.


"AĞIR YARALI OLARAK BULUNMUŞTU"

Sarıyer, Reşitpaşa mahallesi, Tuncay Artun caddesi'nde geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen olayda Ulusoy ailesinin en büyüğü Mehmet Ali Ulusoy'un kızı Gönül Küçükel'in oğlu Tahir Küçükel, yüksek bir tepenin altında bulunan gecekondunun bahçesinde ağır yaralı olarak bulunmuştu. Hastaneye kaldırılan Tahir Küçükel, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetmişti.Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü yapılan inceleme sonucu Tahir Küçükel'in çok büyük bir ihtimalle yoldan kaza sonucu gecekondunun olduğu bölüme düştüğünü belirttiler. Olaydaki her ihtimalin değerlendirilmesi için güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesinin sürdüğü belirtildi

"ARDA TURAN DA DUA İSTEMİŞTİ"

Futbolcu Arda Turan da olayın ardından sosyal medya hesabından hastanede tedavi gören arkadaşı Tahir Küçükel için dua istemişti. .

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İş adamı Ulusoy'un Torununun Ölüm Çarpmaya Bağlı Travma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement