Mehmet Aurelio Çorum Belediyespor'da 3. Maçına Çıkacak - Son Dakika
Spor

Mehmet Aurelio Çorum Belediyespor'da 3. Maçına Çıkacak

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Mehmet Aurelio, son iki maçta ortaya koydukları güzel futbolu Anagold 24 Erzincanspor maçında da sahaya yansıtmak istediklerini söyledi.

12.10.2018 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Mehmet Aurelio, son iki maçta ortaya koydukları güzel futbolu Anagold 24 Erzincanspor maçında da sahaya yansıtmak istediklerini söyledi.

Kırmızı siyahlı ekibin, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmandan önce açıklamalarda bulunan teknik direktör Aurelio, yarın kendi sahalarında konuk edecekleri Anagold 24 Erzincanspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini dile getirdi.

Rakiplerinin geçen hafta kendi sahasında oynadığı maçtan 4-0'lık mağlubiyetle ayrılmasının kimseyi aldatmaması gerektiğini ifade eden Aurelio, "Kendi sahamızda grubun güçlü takımlarından olan Erzincanspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacağız. Konuk ekibin geçtiğimiz hafta kendi sahasında aldığı 4-0'lık mağlubiyet kimseyi aldatmasın. Biz rakibimizin gücünü iyi biliyoruz. Çok koşan, disiplinli ve ileri uçta önemli silahları olan bir takıma karşı oynayacağız. Bununla birlikte biz de son oynadığımız iki maçta son derece iyi futbol ortaya koyduk. Bu güzel futbolu bu hafta da sergileyip yolumuza kayıpsız şekilde devam etmek istiyoruz." dedi.

Aurelio, hafta boyunca yaptıkları çalışmalarda rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve maça kazanmak için çıkacaklarını belirterek, Çorum halkının zorlu maçta kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.

Kırmızı siyahlı ekip, yarınki maçın hazırlıklarını tamamlayarak, tesislerde kampa girdi.

Mehmet Aurelio 3. maçına çıkacak

Çorum Belediyespor'da iki hafta önce teknik direktörlük görevine getirilen Brezilya asıllı Türk antrenör Mehmet Aurelio, yarınki Anagold 24 Erzincanspor karşılaşmasıyla Çorum ekibinin başında üçüncü maçına çıkacak.

Teknik direktör Aurelio yönetiminde iki karşılaşmaya çıkan kırmızı siyahlı ekip, Çorum'daki maçta Turgutluspor'u 2-1 mağlup etti, deplasmanda oynanan Halide Edip Adıvarspor maçından da 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Yarınki Anagold 24 Erzincanspor maçıyla Çorum Belediyespor ile üçüncü maçına çıkacak Aurelio yönetimindeki ekip, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mehmet Aurelio Çorum Belediyespor'da 3. Maçına Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet: Belediyespor gol kisirligi cekiyor zor galibiyet oyun sistemi yok en az 5 tecrubeli oyun cu almasi lazim orta saha kanatlar bekler 0 0 Yanıtla

Advertisement