Mehmet Çevik Bomba Gibi Dönüyor - Son Dakika
Güncel

Mehmet Çevik Bomba Gibi Dönüyor

Mehmet Çevik Bomba Gibi Dönüyor

Sahnelerin vazgeçilmez sesi Mehmet Çevik, dördüncü single çalışması 'Çiçeğim'i dinleyicisiyle buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

06.06.2018 08:59  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11 Haziran'dan itibaren Kemal Aslan'ın müzik şirketi Arena Production imzasıyla müzikseverlerle buluşacak olan şarkı, yaz mevsimine damga vuracak. 'Çiçeğim'e bir de ünlü yönetmen Behzat Uygur yönetmenliğinde klip çeken Mehmet Çevik, dördüncü single'ı ile müzik sektöründeki yerini daha da sağlamlaştırmak istiyor.

'Acı Baharat', 'Aşka Tövbeliyim' ve 'Çıtır Çıtır' isimli single çalışmalarının ardından bu kez neden bir cover yaptığını açıklayan Mehmet Çevik, "Çiçeğim benim de çok sevdiğim bir eser olmasının yanısıra neredeyse her sahne çalışmamda dinleyiciden gelen istek şarkıydı. Seyircilerim bu şarkıyı benden dinlemekten büyük keyif alıyorlar. Ben de Çiçeğim'i tüm Türkiye'nin bir de benden dinlemesini istedim" dedi.

11 Haziran'da tüm dijital platformlar ve radyolarda yayınlanacak olan Mehmet Çevik imzalı 'Çiçeğim'in klibi ise video müzik kanallarının yanısıra video paylaşım siteleri ve sosyal medyada da seyirciyle buluşacak. 'Çiçeğim'le müzikteki başarısını daha da perçinlemeye hazırlanan Mehmet Çevik, öte yandan her yıl olduğu gibi bu yaz da sahne çalışmalarına ara vermeksizin devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Çevik Bomba Gibi Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement