Mehmet Erdem, Urfa'da Sevenleri İle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mehmet Erdem, Urfa'da Sevenleri İle Buluştu

Mehmet Erdem, Urfa\'da Sevenleri İle Buluştu

Türk pop müziğine geçen yıl giriş yapan ve ilk albümü 'Herkes Aynı Hayatta' ile beğeni kazanan Mehmet Erdem, Şanlıurfa'da sevenleri ile buluştu.

11.02.2014 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendine has yorumu ve sıcak tavırlarıyla sevenlerinin gönlünde adeta taht kuran Mehmet Erdem, "Hiç Konuşmadan" adlı yeni albümünü imzalamadan önce canlı performansıyla mini konser verdi. Playback kullanmayan ünlü sanatçı, en sevilen eserlerini seslendirirken, hayranları da ona eşlik etti.
İmza günü ve mini konser etkinliğinde saatlerce önce etkinlik alanını dolduran Mehmet Erdem hayranları onu daha yakından görebilmek ve birkaç kelime ile de olsa sohbet etmek için uzun kuyruklar oluşturdular. Hayranlarının sevgisi karşısında zaman zaman duygulu anlar yaşayan Mehmet Erdem, ''Bu sevgi çok özel, büyüklüğünü kelimelerle anlatamam. Benim ilacım, moralim oldular. Sevenlerimin bu coşkusu olduğu sürece daha çok müzikler yaparım'' dedi.

MEHMET ERDEM
Sevilen sanatçı Mehmet Erdem, albümünün çıkış şarkısı "Acıyı Sevmek Olur Mu?" adlı eserin yanı sıra, Ahmet Kaya'nın "Kum Gibi", Sertab Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm", Barış Manço'nun "Gibi Gibi", İlhan Şeşen'in "Bir Ucuz Gitar", Erkin Koray'ın "Aşkımız Bitecek", Fatih Erdemci'nin "Ben Ölmeden Önce" ve Tanju Okan'ın "Kadınım" şarkılarını da kendine has yorumuyla sunuyor.
''Çalgı Çengi'', ''Memleket Meselesi'', '' Sizi Seviyorum'', '' Polis'', '' Avrupa Avrupa'', ''Leyla ile Mecnun'' ve ''Sınıf'' gibi birçok dizi ve filmin müziklerine imzasını atan Mehmet Erdem, 2012 yılında yayınladığı 'Herkes aynı hayatta' adlı albümünün çıkış şarkısı 'Hakim bey' ile kısa sürede büyük çıkış yapmıştı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Mehmet Erdem, Urfa'da Sevenleri İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement