Mehmet Güven ve Ergün Teber Konyaspor'da - Son Dakika
Güncel

Mehmet Güven ve Ergün Teber Konyaspor'da

Mehmet Güven ve Ergün Teber Konyaspor\'da

Torku Konyaspor'un dış transferde anlaşma sağladığı ve sözleşme imzaladığı Ergün Teber ve Mehmet Güven Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen törenle bu kez basın önünde resmi imzaları attı.

10.09.2013 10:05  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın Sözcüsü Güven Öten'in de hazır bulunduğu törende Mehmet Güven ve Ergün Teber kendilerini 1'er yıllığına Torku Konyaspor'lu yapan sözleşmeleri imzaladı.

Takımın hedefleri doğrultusunda kadroyu takviye etmeye devam ettiklerini ifade eden Basın Sözcüsü Güven Öten, "Bu anlamda ligimizin tecrübeli isimleri Mehmet Güven ve Ergün Teber'i renklerimize bağladık. Her iki oyuncu içinde birşey demeye gerek yok. Gerçekten oynadıkları takımlara katkı sağlamış ve başarılı olmuş oyuncuları kadromuza dahil ettik. Aynı katkı ve başarıyı Torku Konyaspor'umuzun formasıyla Spor Toto Süper Lig'de devam ettireceklerine inanıyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Takımın yeni transferleri Mehmet Güven ve Ergün Teber'de Torku Konyaspor'da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtirlerken, takımımızın başarısında katkı sahibi olmayı istediklerin ve bu düşünceyle tüm gayretlerini sarf edeceklerine herkesin inanmasını istediklerini ifade ettiler.

Konuşmaların ardından Eskişehirspor'dan transferimiz Mehmet Güven ve MP Antalyaspor'dan transferimiz Ergün Teber kendilerini 1'er yıllığına Torku Konyaspor'lu yapan sözleşmeleri imzaladılar.

Oyunculardan Mehmet Güven 6, Ergün Teber ise 15 numaralı formayı giyecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Güven ve Ergün Teber Konyaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement