Mehmet Kırgız Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mehmet Kırgız Seçim Sonuçları

Mehmet Kırgız Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Bağımsız DENİZLİ büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kırgız oldu.

02.04.2019 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde Bağımsız DENİZLİ büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kırgız oldu. Bağımsız adayı Mehmet Kırgız, DENİZLİ büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? DENİZLİ büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Bağımsız DENİZLİ büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kırgız ile ilgili seçim sonuçları ve DENİZLİ büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Bağımsız DENİZLİ büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kırgız oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte DENİZLİ büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. DENİZLİ aday yarışı ve DENİZLİ seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

DENİZLİ Seçim Bilgileri

  • DENİZLİ büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 2.514 olduğu belirlendi.
  • DENİZLİ büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 2.514 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • DENİZLİ büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 88,19 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • DENİZLİ büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 755.160 olduğu belirlendi.
  • DENİZLİ büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 665.945 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Bağımsız DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kırgız Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Bağımsız DENİZLİ büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Kırgız, DENİZLİ yarışında % 0,08 oranında aldığı oy ile 11'nci oldu. Mehmet Kırgız toplamda 501 adet oy sayısına ulaştı.

Bağımsız DENİZLİ büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mehmet Kırgız Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement