Mehmet Metiner: "Biz Onlar Gibi Barbar ve Soykırımcı Değiliz. Yoksa 20 Günde Değil 2 Günde O... - Son Dakika
Politika

Mehmet Metiner: "Biz Onlar Gibi Barbar ve Soykırımcı Değiliz. Yoksa 20 Günde Değil 2 Günde O...

Mehmet Metiner: "Biz onlar gibi barbar ve soykırımcı değiliz. Yoksa 20 günde değil 2 günde o dağları başlarına yıkar Afrin ve Münbiç'e girerdik" AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner: "Mehmetçiğimiz Afrin'in içine doğru gidiyor, sanmayınki PKK ve Pensilvanya ile savaşıyoruz"ERZURUM -...

11.02.2018 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Metiner: "Biz onlar gibi barbar ve soykırımcı değiliz. Yoksa 20 günde değil 2 günde o dağları başlarına yıkar Afrin ve Münbiç'e girerdik"

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner:

"Mehmetçiğimiz Afrin'in içine doğru gidiyor, sanmayınki PKK ve Pensilvanya ile savaşıyoruz"

ERZURUM - AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "Mehmetçiğimiz Afrin'in içine doğru gidiyor, sanmayınki PKK ve Pensilvanya ile savaşıyoruz. Biz onlar gibi barbar ve soykırımcı değiliz. Yoksa 20 günde değil 2 günde o dağları başlarına yıkar Afrin ve Münbiç'e girerdik. Ama tek bir sivil kardeşimizin kanına helal gelmesin diye kılı kırk yarıyor Mehmetçiğimiz." dedi.

Milletvekili Metiner, İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen "Biz Birlikte Türkiyeyiz" adlı konferansta yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na başarıyla devam ettiğini belirtti.

Mehmetçik'in sivilleri korumak için canını feda ettiğini anlatan Metiner, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mehmetçiğimiz Afrin'in içine doğru gidiyor, sanmayın ki PKK ve Pensilvanya ile savaşıyoruz. Biz onlar gibi barbar ve soykırımcı değiliz. Yoksa 20 günde değil 2 günde o dağları başlarına yıkar Afrin ve Münbiç'e girerdik. Ama tek bir sivil kardeşimizin kanına helal gelmesin diye kılı kırk yarıyor Mehmetçiğimiz. Askerimiz, kendisi şehit oluyor ama bir başka sivilin canına zarar gelmesin niyetiyle hareket ediyor, ama bunlar yukarıda bombalıyor ve sivilleri katlediyor. Utanmadan da bize sivillere karşı duyarlı olmamız konusunda uyarılarda bulunuyorlar. Bu konuda Amerika, İngiltere ve Avrupa kendi tarihlerine baksın."

"PKK meşru bir örgüt değildir"

PKK terör örgütünün uzun yıllar Kürt vatandaşların canına kast ettiğini dile getiren Metiner, şöyle devam etti:

"PKK'yı meşrulaştırmaya çalışıyorlar ancak PKK meşru örgüt değildir. PKK Kürt halkının talepleri doğrultusunda kurulan örgüt değildir. Onların ahirini biliriz. Amerika bayrakları altında Kürdistan kurmaya çalışanlar bilsin ki bu ülkede onurlu Kürtleri karşılarında bulacaklardır. Yıllardır Kürleri Amerika'nın 'conilerine' pazarlıyorlar. Onların paramilitan lejyonları olarak kanlarını akıtıyorlar. Birileri de PKK'ya ve arkasındaki efendilerine karşı sürdürdüğümüz mücadelemizi Kürtlere karşı yapılmış operasyon olarak değerlendiriyor. Kürt kardeşlerim sakın bunlara aldırış etmesin."

Konferansa, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ve İbrahim Aydemir'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehmet Metiner: "Biz Onlar Gibi Barbar ve Soykırımcı Değiliz. Yoksa 20 Günde Değil 2 Günde O...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mehmet Metiner: 'Biz Onlar Gibi Barbar ve Soykırımcı Değiliz. Yoksa 20 Günde Değil 2 Günde O... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement