Mehmet Öngöz Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mehmet Öngöz Seçim Sonuçları

Mehmet Öngöz Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti TRABZON ŞALPAZARI belediye başkan adayı olan Mehmet Öngöz isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde İyi Parti TRABZON ŞALPAZARI belediye başkan adayı olan Mehmet Öngöz isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. TRABZON ŞALPAZARI ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Mehmet Öngöz isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti TRABZON ŞALPAZARI adayı Mehmet Öngöz kimdir? İyi Parti TRABZON ŞALPAZARI adayı Mehmet Öngöz yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Öngöz Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti TRABZON ŞALPAZARI belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Öngöz ŞALPAZARI ilçesinde % 15,67 oranında oy almıştır. ŞALPAZARI ilçesinde % 15,67 oranında oy olan Mehmet Öngöz adlı İyi Parti adayı toplamda 1.447 adet oy sayısına ulaştı.

TRABZON ŞALPAZARI ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mehmet Öngöz Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement