Mehmet Özhaseki, Polatlı'da MHP ile Ortak Miting Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Mehmet Özhaseki, Polatlı'da MHP ile Ortak Miting Düzenledi

Mehmet Özhaseki, Polatlı\'da MHP ile Ortak Miting Düzenledi

Cumhur İttifakı'nın MHP'yle ortak mitinginde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'nın Polatlı ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

21.03.2019 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhur İttifakı'nın MHP'yle ortak mitinginde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'nın Polatlı ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Özhaseki, "Maliyeti ne olursa olsun, 1 sene içerisinde Gerede'den gelen memba suyunu Polatlı'ya vereceğiz" dedi. Polatlı Cumhuriyet Meydanı'nda MHP ile ortak mitinge katılan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, seçimi kazanmaları durumunda Polatlı'ya neler vaat ettiğini açıkladı. Özhaseki, uzun yıllar yaptığı belediyecilikten de bahsederek 31 Mart seçimlerinde Polatlı halkından destek bekledi.

Ömrünün belediyecilikle geçtiğini ve bu uğurda çalışırken borç dolu kasalarla göreve gelip dolu kasalarla görevden ayrıldığını ifade eden Özhaseki, Kayseri'ye yaptığı hizmetlerin Türkiye'ye örnek teşkil ettiğinin altını çizdi. Özhaseki, 31 Mart seçimlerini kazanmaları durumunda Polatlı'ya yapılacak projelerden bahsetti. Özhaseki, "Şimdi önümüzde Ankara imtihanımız var. Biz projelerimizi yazdık. Polatlı'yla ilgili ne projemiz var bunu merak ediyorsunuz. Ama bizi sakın söz verip yerine getirmeyenlerle bir tutmayın. Polatlı'mızda büyük bir su sıkıntısı olduğunu biliyorum. Temelli'den buraya su hattı getireceğiz, projeler hazırlanıyor. Maliyeti ne olursa olsun, 1 sene içerisinde Gerede'den gelen memba suyunu Polatlı'ya vereceğiz. Bu projeyi söylediğimde bana, maliyetin çok yüksek olduğunu söylediler. Her türlü maliyetin altından kalkacağımıza eminim bırakın maliyetli olsun. Her şeyin başı sudur. Kaç lira olursa olsun suyunuz gelecek. Bir diğer sorunun köylere giden yollar olduğunu biliyorum. En kısa zamanda yolunuzu da yapacağız. Bir diğer projemiz Millet Bahçesi. Aile Yaşam Merkezi kuracağız ve en az 10 kişilik gruplara, talep etmeleri halinde her türlü imkan sağlayarak, istedikleri alanda ders verileceğiz" ifadelerini kullandı.

"Biz milliyiz, yerliyiz"

Yetkilerinin birçoğunu Cumhur İttifakı'nın Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya devredeceğini söyleyen Özhaseki, "Mezarlık ve ilaçlama işlemleri gibi ne kadar hizmet alanınız varsa Mürsel bey kardeşime devredeceğim. Buradan Ankara'ya kadar yorulmayacaksınız. Polatlı'da tarıma dayalı üniversitenin kurulma projesi var, Polatlı'nın; kalkınması, gelişmesi için bu proje gerekli" dedi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara'da 25 ilçede yarışa girdiğini sözlerine ekleyen Özhaseki, "MHP'li Ahmet olsun, AK Parti'li Mehmet olsun önemli değil bizim için önemli seçimlerin ardından Kandil sevinmesin, Pensilvanya'daki sapık sevinmesin. Biz milliyiz, yerliyiz. Polatlı'da da MHP'li Mürsel kardeşimizi destekliyoruz" şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Son 10 gündür üzüldüğüm bir olay var. 3 aydır kampanya yapıyoruz. Gittiğim her yerde Ankara'ya neler kazanacağımı anlatıyorum. Bir hafta kadar önce mecburen bir başka polemiğin içinde buldum kendimi. CHP'nin adayı mesleğinden dolayı senet takip edermiş. Ortada sahte bir senet davası var. Beyefendi çıktı televizyonlara, basının sorularını yanıtlamadan çekti gitti. Konuşmasının sonunda da, 'O Haseki var ya' dedi. Kardeşim sen benim adımı niye kullanıyorsun. Biz mi o adamla iş yapıyoruz. Biz o adamın yüzünü bilmeyiz. Arkasından da diyor ki; biz mağduruz, bana iftira attılar. İnsafsızlığı bırak. Bu davalar 10 senedir sürüyormuş. Çık anlat bunları. Sen o adamla kankaymışsın. Kötü adam diyorsun şimdi, kötü adamdı da niye kankalık yaptın. Bizden hizmet görürsünüz, polemik, ayrımcılık görmezsiniz. Bizi güçlü bir şekilde destekleyin ki sonrasında güçlü bir şekilde hesabını sorun. 31 Mart akşamına kadar Cumhur İttifakı için destek bekliyorum."

"31 Mart akşamı Ankara'ya ilk hayırlı haberleri Polatlı verecek"

Polatlı Belediye Başkanı ve 31 Mart seçimlerinde yeniden aday gösterilen MHP'li Mürsel Yıldızkaya, Polatlı'daki seçmenlerine seslenerek, "Bizler bu mübarek topraklara hizmet konusunda 5 yılı geride bıraktık. Milletin tek bir kuruşunu heba etmeden bu görevimizi yerine getirdik. Hızla gelişen, göç alan Polatlı'mızda yaptığımız hizmetlerde hiçbir ayrım gözetmedik. Gururla ifade ediyorum ki; 5 yıl önce verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik. 31 Mart günü Genel Başkanımız ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayımızı mahcup etmeyerek göreve yeniden talibiz. İnşallah yeniden ve birlikte kazanacağız. 31 Mart akşamı Ankara'ya ilk hayırlı haberleri Polatlı verecek. Ankaramızın batı kapısı emin ellerde" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mehmet Özhaseki, Polatlı'da MHP ile Ortak Miting Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da pikap ile otomobil çarpıştı: 1 kişi ağır yaralandı
    23:59 Adana'da pikap ile otomobil çarpıştı: 1 kişi ağır yaralandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Nuh S. yönetimindeki pikap ile Eyüp Ç. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralı, ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Muğla'nın Datça ilçesinde batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen kurtarıldı
    23:58 Muğla'nın Datça ilçesinde batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen ekiplerce kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, lastik botun su alarak batma tehlikesi geçirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Aralarında çocukların da bulunduğu 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, ilçe açıklarında tespit edilen başka bir lastik bot içerisinde ise 34 düzensiz göçmen yakalandı ve İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 13 Kişi Tahliye Edildi
    23:55 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 13 Kişi Tahliye Edildi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangın nedeniyle dumandan etkilenen 5 kişi ise hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Bosphorus Trio, Ankaralı müzikseverlere konser verdi
    23:49 Bosphorus Trio, Ankaralı müzikseverlere konser verdi

    Türk bestecilerin eserlerini keman, viyolonsel ve piyano ile dünyaya duyuran Bosphorus Trio, Erimtan Müzesi'nde düzenlenen konserde müzikseverlerle buluştu. Konser öncesinde BESOM Çağdaş Türk Müziği Ödülleri takdim edildi. Gruba 'Beste Ödülü' Turgay Erdener'e, 'İcra Ödülü' ise Bosphorus Trio'ya verildi. Konserde, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası başkemancısı Özgecan Günöz, Borusan Viyolonsel Grubu Üyesi çellist Çağlayan Çetin ve Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi piyanist Özgür Ünaldı yer aldı.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 10 şüpheli gözaltına alındı
    23:38 Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 10 şüpheli gözaltına alındı

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Kampüsü'nde iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Üniversite öğrencilerinin de karıştığı kavgada yaralanan 4 kişi hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak 10 şüpheliyi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, olay yerinde incelemede bulundu.

  • Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı
    23:36 Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisiyle iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Geminin çarpma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.


Advertisement