Mehmet Özkul İçin Cenaze Töreni - Son Dakika
Spor

Mehmet Özkul İçin Cenaze Töreni

Mehmet Özkul İçin Cenaze Töreni

Antalyaspor'un, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski futbolcusu Mehmet Özkul için kulüp tesislerinde cenaze töreni düzenlendi.

08.03.2016 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor'un, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski futbolcusu Mehmet Özkul için kulüp tesislerinde cenaze töreni düzenlendi.

Özkul'un cenazesi, Hasan Subaşı Tesisleri'nde, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Vakıf Başkanı Dündar Uluğkay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve kulüp yönetim kurulu üyeleri tarafından tören alanına kadar omuzlarda taşındı.

Özkul için burada düzenlenen törende konuşan Vakıf Başkanı Uluğkay, Özkul'un iyi bir Antalyaspor futbolcusu, iyi bir kaptan ve iyi bir Antalyalı olarak aralarından ayrıldığını söyledi.

Camia olarak çok üzgün olduklarını dile getiren Uluğkay, "Hepimiz çok üzgünüz. Son görevimizi yapıyoruz. Mehmet Özkul kardeşimizin ruhu şad olsun. Huzur içinde yatsın. Ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından yapılan dua sonrasında, Özkul'un cenazesi, Antalyaspor genç takımı oyuncuları tarafından cenaze aracına taşındı.

Törene katılan Özkul'un eşi Fatma ve annesi Şaduman ile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.Antalyaspor'un 1981-1982 sezonunda 2. ligde şampiyon olan kadrosunda yer alan Özkul'un cenazesi, Muratpaşa Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Mehmet Özkul İçin Cenaze Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement