Mehmet Öztürk Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mehmet Öztürk Seçim Sonuçları

Mehmet Öztürk Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Sivas Kangal belediye başkan adayı olan Mehmet Öztürk isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde AK Parti Sivas Kangal belediye başkan adayı olan Mehmet Öztürk isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sivas Kangal ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Mehmet Öztürk isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Sivas Kangal adayı Mehmet Öztürk kimdir? AK Parti Sivas Kangal adayı Mehmet Öztürk yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Öztürk Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Sivas Kangal belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Öztürk Kangal ilçesinde % 35,76 oranında oy almıştır. Kangal ilçesinde % 35,76 oranında oy olan Mehmet Öztürk adlı AK Parti adayı toplamda 1.927 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Öztürk Kimdir?

Mehmet Öztürk Seçim Sonuçları

Mehmet Öztürk, 1966 yılında, Kangal'da doğdu. İlk, orta ve liseyi Kangal'da tamamlayan Öztürk, askerlikten sonra özel bir firmada maden işçisi olarak çalışmaya başladı. 1997 - 2009 yılları arasında sendika yöneticiliği yapan Öztürk, AK Parti Teşkilatı Kurucular Kurulu Uyeliği, 2006 - 2008 yılları arasında AK Parti Kangal İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde, AK Parti'den belediye başkanı seçilen ve halen bu görevi yürüten Öztürk, evli ve 3 çocuk babası.

Sivas Kangal ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mehmet Öztürk Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement