Erman Toroğlu, Mehmet Topal'la Telefonda Elle Oynama Pozisyonunu Konuştu - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu, Mehmet Topal'la Telefonda Elle Oynama Pozisyonunu Konuştu

Erman Toroğlu'nu arayan Mehmet Topal, maçın hakemi Alper Ulusoy'a topun eline çarptığını söylerken, Alper Ulusoy da Mehmet Topal'ın cevap vermediğini söylemiş.

06.03.2017 17:35  Güncelleme: 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Spor'da maçın ardından Mehmet Topal'ı sert şekilde eleştiren ve "Benim için öldün. Bu hırsızlık, bu emek hırsızlığı. Utanmadan seviniyorsunuz, üst üste yatıyorsunuz. Ayıptır, yazıktır." diyen Erman Toroğlu'na Mehmet Topal'dan sürpriz bir telefon geldi. Erman Toroğlu, Mehmet Topal'ın kendisini aradığını ve pozisyonla ilgili sorularını yanıtladığını aktardı.

NUMARAYI İLKER YAĞCIOĞLU VERMİŞ

Mehmet Topal'la konuştuğunu söyleyen Erman Toroğlu, konuşmadan önce sarı-lacivertli futbolcuya Aziz Yıldırım'ın bu görüşmeden rahatsız olabileceği yönünde mesaj gönderdiğini söyledi. Ancak Mehmet Topal'a Erman Toroğlu'nun cep telefonu numarasını veren İlker Yağcıoğlu'nun bu durumun Aziz Yıldırım cephesinde sorun olmayacağını belirterek görüşmenin gerçekleştiğini aktardı.

Erman Toroğlu, Alper Ulusoy'un Merkez Hakem Kurulu'na pozisyonu "Mehmet Topal'a sordum ve cevap vermedi" şeklinde ilettiğini söylerken, Fenerbahçeli futbolcunun ise telefon görüşmesinde "Hakeme elime çarptığını söyledim" dediğini aktardı.

İşte Erman Toroğlu'nun Mehmet Topal ile yaptığı görüşmeyi anlatırken yaptığı açıklamalar...

"MEHMET TOPAL'A 'AZİZ YILDIRIM KIZMASIN?' MESAJI YOLLADIM"

Dün akşam eve geldim, saat 01: 00'di. TV seyrediyordum, İlker Yağcıoğlu aradı, "Mehmet Topal seni aramak istiyor, telefon numaranı verdim, arayacak" dedi. Sonra İlker'i aradım, 'Beni aramak istemiş ama benimle konuştuktan sonra duyulacaktır, başkanı sinirlenecektir, Mehmet Topal zarar görebilir. dedim. İlker Yağcıoğlu ise bana 'Herhalde tek başına karar vermemiştir hocam' dedi ve kapattık.

"MEHMET TOPAL, 'HAKEME SÖYLEDİM HOCAM' DEDİ AMA..."

Daha sonra Mehmet Topal beni aradı. 'Çok üzgünüm' dedi. Mehmet Topal'a 'Huzurlu yatacaksan beni bağlamaz' diye söyledikten sonra 'Hakem sana pozisyonu sordu mu?' dedim. Çünkü bana haber geldi, hakem Alper Ulusoy, Mehmet Topal'a soruyor ama Topal cevap vermemiş. Bana haber böyle geldi. Ancak Mehmet Topal cevap vermiş, "Elime çarptı" demiş. Mehmet Topal bunu doğruladı, hakeme söylediğini belirtti.

"ALPER ULUSOY, AMİRİNE DURUMU 'TOPAL SÖYLEMEDİ' DEMİŞ"

Bana bu haberi veren arkadaşla konuştum, "Erman Hocam, hakem yalvarır şekilde iki defa sormuş. Eğer 'Elime çarptı' deseymiş, golü iptal edecekmiş" ifadelerini kullandı. Hakem bunu söylemiş bu arkadaşa. Bu arkadaş da hakemin amiri, öyle söyleyeyim. Hakem, üst tarafa durumu böyle bildiriyor. Birinden biri yalan söylüyor, ya futbolcu ya da hakem ahlaksızlık yapıyor. Birinden birini Türk futbol aleminde bitireceksiniz. Bu kadar net konuşuyorum, beni mahkemeye de verebilirler. Yeter artık Türkiye'de gerçekler ortaya çıksın.

"ALPER ULUSOY ŞİMDİ FARKLI KONUŞTU, 'DİZİME ÇARPTI' DEMİŞ"

Bu arada 5 dakika önce hakemi yine aramışlar. Hakeme bir daha soruyorlar. Hakem "Ben sevinmelerini bekledim, Mehmet Topal tek kalınca sordum" diyor. Alper Ulusoy, Mehmet Topal'ın "Dizimden sekti diyor, vurdum gol oldu. Elime çarpmadı" dediğini aktarmış şimdi. Hakem bunu 5 dakika önce söylüyor. Birincide Alper Ulusoy "Cevap vermedi" diyordu şimdi böyle söylemiş

Erman Toroğlu, Mehmet Topal\'la Telefonda Elle Oynama Pozisyonunu Konuştu
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Erman Toroğlu, Mehmet Topal'la Telefonda Elle Oynama Pozisyonunu Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement