Mehmet Veysel Akdemir 'Heykel Kafası' projesini açıkladı - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Mehmet Veysel Akdemir 'Heykel Kafası' projesini açıkladı

Mehmet Veysel Akdemir \'Heykel Kafası\' projesini açıkladı

An itibariyle 1,1 milyon takipçiye ulaşan 2019 yılının en hızlı büyüyen instagram hesaplarından biri olan heykel kafası instagram hesabı sadece 3 aylık bir süre içerisinde 1 milyon aboneye ulaştı ve pek çok insanın dikkatini çekti.

18.12.2019 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Normal sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra İrem Derici, Anıl Piyanci, Özge Ulusoy, Mine Tugay gibi ünlülerinde takip ettiği hesap her geçen gün artan takipçi ve etkileşim sayısı ile 2 milyon takipçiye ulaşma konusunda emin adımlarla ilerliyor.

Heykel Kafası Hesabının Sahibi Kimdir?

Heykel kafasının bir ekip işi olduğu söylense de her ekibin başında olduğu gibi heykel kafası hesabının da başında başarılı yöneticiliğiyle bilinen Mehmet Veysel Akdemir bulunmaktadır.

Heykel Kafası İçerikleri Nereden Geliyor?

Bir önceki soruda belirttiğimiz gibi heykel kafası bir ekip işidir ve ekipte yer alan herkesin farklı görevleri bulunmaktadır. Hesapta paylaşılacak sözlerin bulunması, bu sözlere uygun görsellerin bulunması gibi farklı işleri yapan pek çok insan mevcuttur. Böylelikle sayfada paylaşılan gönderiler herkesten fikir ve emek alınarak ortaya çıkmaktadır.

Heykel Kafası Sayfasının En Çok Etkileşim Aldığı Tür Hangisidir?

Son birkaç haftanın rakamları baz alındığında en fazla içerik türünün hikâye izlenimi olduğunu belirten hesap bunun da hesap gönderilerinin arkadaşlar arasında birbirlerine gönderilmesinden kaynaklandığını ifade etti. Sadece bununla yetinmediklerini ve Takipçi sayısı ile gönderi beğenileri oranına bakıldığı zaman Heykel kafasının Türkiye'nin en yüksek takipçi/ beğeni oranına sahip olan sayfalarından biri olduğu gözükmektedir.Takipçi sayılarındangururla bahseden ekip bu takipçilerinin tamamen organik bir şekilde 3 ay gibi kısa bir sürede 1 milyona ulaştığını dile getirdi.

Neden Heykel Kafası

Heykeller geçmişten günümüze kadar birçok topluluğun kültürel mirası olarak kalmıştır. Son yıllarda kültürel miraslara ilginin azalmasından ve toplumumuzun miraslarında heykellerin oldukça fazla olması sayfanın adını koyarken etkili oldu ve bu sayfanın gelişmesi ve daha fazla kişiye hitap etmesiyle birlikte kültürel miraslarımıza bakış açının biraz daha iyileşmesine sebep olmak istedikleri için bu ismi seçtiklerini dile getiren ekip bu kadar kısa sürede bu kadar fazla bir kitleye hitap etmelerinden dolayı oldukça mutlu göründü.

Mehmet Veysel Akdemir ve Heykel Kafası Adresleri

Son Dakika Advertorial Sondakika Mehmet Veysel Akdemir 'Heykel Kafası' projesini açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement