Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'ndan Bgc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'ndan Bgc'ye Ziyaret

Mehtap Özcan Mısırlıoğlu\'ndan Bgc\'ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, "Biz Bolu için çalışıyoruz."

23.02.2013 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, "Biz Bolu için çalışıyoruz. Geleceği için de çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan CHP'li Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret etti. Ziyarete Mısıroğlu'nun yanı sıra CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın, Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün, partililer ve basın mensupları katıldı. Aday adaylığı sürecinden sonra kendisine büyük ilgi gösteren basın mensuplarına teşekkür eden Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, "Sizler çok büyük bir teşekkürü hak ediyorsunuz. Benim için çok özel bugünde tarafsız ve gerçekten objektif bir şekilde aday adaylığıyla ilgili haberi Bolu kamuoyuna çok güzel yansıttınız. Tüm gazeteci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizler siyasetçiyiz. Bolu için çalışıyoruz, Bolu için uğraşıyoruz. Sizlerle Bolu'da birlikte mesai arkadaşı olan insanlarız. Yağmurda, çamurda, karda, hep birlikte mücadele ediyoruz. Amacımız Bolu kamuoyuna kendimizi ifade etmek, sizlerin amacı da bunu kamuoyuna duyurmak. Sizlerle her zaman dost ve arkadaş olmak isteriz" diye konuştu.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör de Mısırlıoğlu'na başarılar dileyerek, "Mehtap Hanıma hayırlı olsun diyorum. Kendisini siyasete girmeden önce de tanıyoruz. Bolu'nun gençleri arasında gelecek vadeden bir insan olduğunu biliyoruz. Bu yolda başarılı olacağını düşünüyoruz. Biz diğer aday adaylarına olduğu gibi Mehtap Hanıma da aynı mesafedeyiz. Fakat Mehtap Hanım sık sık bizleri ziyaret ederek halimizi hatırımızı sorar. Sadece seçim zamanında değil öncesinde de bizlerin yanındadır. Çıktığı bu kutlu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Gördüğümüz kalabalıkta Mehtap hanımın parti içinde sevilen bir insan olduğunu gösteriyor. İnşallah hayırlı olur. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından basın mensupları ve partililer aday adaylığı sürecini değerlendirdi. Mısırlıoğlu, basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

(UU)

23.02.2013 15: 21: 50

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'ndan Bgc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement