Son dakika: Meksika'da kementle boğa yakalama etkinliğinde 1 kişi öldü - Son Dakika
Güncel

Son dakika: Meksika'da kementle boğa yakalama etkinliğinde 1 kişi öldü

Son dakika haberleri: Meksika'daki kementle boğa yakalama etkinliği sırasında arenada bulunan genç kovboy boğanın boynuz darbeleri nedeniyle hayatını kaybetti.

19.04.2022 20:52  Güncelleme: 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meksika'daki kementle boğa yakalama etkinliği sırasında arenada bulunan genç kovboy boğanın boynuz darbeleri nedeniyle hayatını kaybetti.

Meksika'nın Yucatan eyaletinde yer alan Kanasin şehrinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen kementle boğa yakalama etkinliğinde kan aktı. Arenada bulunan 19 yaşındaki bir kovboy, boğanın boynuz darbeleri sonucu hayatını kaybetti.

Kement Turnuvası olarak adlandırılan etkinlik sırasında yaşanan olay seyircileri dehşete düşürürken, diğer kovboylar kızgın boğayı hemen arenadan uzaklaştırarak genç adamın yardımına koştu. Göğsüne aldığı boynuz darbeleri sonucu hareketsiz kalan Jared Baas adlı genç kovboy, çevredekilerin yardımıyla hastaneye ulaştırılmak üzere ambulansa taşınırken, genç adamın aldığı darbeler sonucu dakikalar içinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayın görüntüleri ise arenada bulunan seyirciler tarafından anbean kaydedilirken, görüntülerde kızgın boğanın atıyla giden genç kovboya boynuzlarıyla saldırarak düşürdüğü görüldü.

Yaşanan olayın ardından yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmazken, bazı vatandaşlar kazaların ve ölümlerin sıkça yaşandığı Kement Turnuvası etkinliğinin yasaklanması gerektiğini savundu.

Meksika'nın Yucatan eyaletine özgü olan Kement Turnuvası etkinliği, geleneksel boğa güreşlerinden farklı olarak bir grup kovboyun arenadaki boğayı kementle yakalamaya çalışıyor.

(Saim Sevinç/İHA)

Son dakika: Meksika\'da kementle boğa yakalama etkinliğinde 1 kişi öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika: Meksika'da kementle boğa yakalama etkinliğinde 1 kişi öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement