Meksika'dan ABD'ye kaçak yoldan geçmeye çalışan kadın çite sıkıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Meksika'dan ABD'ye kaçak yoldan geçmeye çalışan kadın çite sıkıştı

Meksika'da yasadışı yoldan ABD'ye ulaşmaya çalışan El Salvador uyruklu kadın, çitleri esneten krikonun düşmesi nedeniyle sıkıştı. Kaçakçıların ve gruptaki diğer göçmenlerin kadını orada terk ederek kaçtığı öğrenildi. Vücudunun üst tarafı çitlerden geçen ancak karın bölgesi sıkışan şanssız kadın, ekipler tarafından sıkıştığı çitten çıkarıldı.

07.08.2022 19:45  Güncelleme: 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meksika'nın Tijuana şehrinde ABD'ye ulaşmak isteyen bir kadın duvardaki metal barların arasından geçmeye çalışırken sıkıştı. Olay yerine Meksika Ulusal Muhafızları ve ABD'nin San Diego şehri itfaiye ekiplerinin gelmesi üzerine kadın sıkıştığı yerden kurtarılırken, El Salvador uyruklu kadının insan kaçakçılarıyla birlikte sınırı geçmeye çalışan bir göçmen grubunda yer aldığı öğrenildi.

GÖBEĞİ DIŞARIDA KALDI

Yetkililer tarafından kaçakçıların duvardaki metal barları kriko ile esnetip açarak göçmenlerin ABD'ye geçmesini sağladığı, ancak kadının geçmeye çalıştığı anda krikonun düşmesi sebebiyle barlar arasında sıkışıp kaldığı ve göbeğinin dışarıda belirtilirken, kaçakçıların ve gruptaki diğer göçmenlerin kadını orada terk ederek kaçtığı bildirildi.

DUVARLARDA HASARA NEDEN OLDULAR

ABD Gümrük ve Sınır Koruma Dairesi yetkilileri, insan kaçakçılarının son günlerde göçmenleri duvardan geçirebilmek için metal barların arasını açtıklarını ve duvarın bazı bölümlerinde hasara neden olduklarını ifade etti.

ABD'ye kaçak yoldan geçmeye çalışan kadın, göbeği sığmayınca sıkışıp kaldı
ABD'ye kaçak yoldan geçmeye çalışan kadın, göbeği sığmayınca sıkışıp kaldı
ABD'ye kaçak yoldan geçmeye çalışan kadın, göbeği sığmayınca sıkışıp kaldı
Meksika\'dan ABD\'ye kaçak yoldan geçmeye çalışan kadın çite sıkıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Meksika'dan ABD'ye kaçak yoldan geçmeye çalışan kadın çite sıkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mossi : göbeğin zararları 0 0 Yanıtla

Advertisement