Almanya 14 Yıl Sonra İlk Kez Kalesinde 10 Şut Gördü - Son Dakika
Spor

Almanya 14 Yıl Sonra İlk Kez Kalesinde 10 Şut Gördü

Almanya 14 Yıl Sonra İlk Kez Kalesinde 10 Şut Gördü

Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Meksika ile karşılaşan Almanya kabus gibi bir ilk yarı geçirdi. İlk yarıda kalesinde 10 şut gören Almanya, 1994'teki Güney Kore maçından beri ilk kez kalesinde bu kadar fazla şut gördü.

17.06.2018 19:43  Güncelleme: 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018 Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Almanya ile karşılaşan Meksika, ilk yarıda fırtına gibi bir futbol sergilerken çektiği 10 şutla rakip kaleyi adeta bombardımana tuttu.

KALEYE 10 ŞUT ÇEKTİLER

Son şampiyon Almanya'nın savunmada büyük boşluklar verdiği ilk yarıda Meksika rakip kaleye tam 10 şut çekmeyi başardı.Bu sayı, Almanya'nın 1994'teki Güney Kore karşılaşmasından bu yana kalesinde gördüğü en fazla şut sayısı olarak kayıtlara geçti.

BEŞ MAÇTIR YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ

Dünya Kupası'nda son beş açılış maçında yenilgi yüzü görmeyen Meksika, maçın 35. dakikasında Lonzano'nun attığı golle soyunma odasına 1-0 öne girmeyi başardı.

Son Dakika Spor Almanya 14 Yıl Sonra İlk Kez Kalesinde 10 Şut Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Sweden: Isvecin sansi almanyaya hic tutmuyor eger kazanurlarsa insaallah tabiki Almanlar defolacaklar 3 1 Yanıtla
  • Garip: Bir devin çöküşü. 3 0 Yanıtla
  • ?: Almanya rezil oynadi bu futbolla kupa yi alamazlar ama brezilya ve arjantin de kotu oynadi belki ilk mac diye olabilir ama en keyif aldigim mac portekiz ispanyaydi ve portekiz muhtesem bir mac cikardi ronaldo faktoruyle. 2 0 Yanıtla
  • Mexicano: Bastır Meksika 1 0 Yanıtla
  • MÜLAYİM TERS: ASIL SEN HADİ ORDAN 0 1 Yanıtla
  • Kenan: Bundan önceki dünya kupasında çeyrek finalde yine meksikayla karşılaşmış 4-1yenmiş ama kalesinde 15 şut görmüştü.. Hatta dünkü maçta spiker bunu dile getirmişti.. 0 0 Yanıtla

Advertisement