Meksika'nın turistik kenti Acapulco'da timsah paniği - Son Dakika
3.Sayfa

Meksika'nın turistik kenti Acapulco'da timsah paniği

Meksika\'nın turistik kenti Acapulco\'da timsah paniği

Meksika'nın Guerrero eyaletinde yer alan turistik kent Acapulco'da cadde ortasında başıboş gezen 2.5 metrelik timsah paniğe neden oldu.

20.06.2021 00:58  Güncelleme: 01:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meksika'nın Guerrero eyaletinde yer alan turistik kent Acapulco'da cadde ortasında başıboş gezen 2.5 metrelik timsah paniğe neden oldu.

Meksika'nın Guerrero eyaletinde yer alan turistik kent Acapulco'da timsah paniği yaşandı. Yerel saatle 11.00 sıralarında acil yardım hattına kentin Diamante bölgesinde bulunan Paseo de los Manglares caddesinde başıboş gezen bir timsah olduğuna dair ihbar geldi. İhbar üzerine bölgeye gelen sivil savunma ekibi, 2.5 metre boyunda ve 180 kilogram ağırlığındaki timsahı halat yardımıyla yakaladı. Ekibin timsahı yakalama çalışmaları çevredeki kent sakinleri ve turistler tarafından ilgiyle izlenirken, timsahın Federal Çevre Koruma Ajansı'na teslim edildiği bildirildi.

Timsahların, Pasifik Okyanusu'nda görülen tropikal depresyonun tetiklediği yoğun yağışlar nedeniyle siyah lagün olarak bilinen yaşam alanlarını terk ederek, kent sokaklarına indiği düşünülüyor. - MEXİCO CİTY

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Meksika'nın turistik kenti Acapulco'da timsah paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi
    15:12 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, iş adamı Hüseyin Köksal 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Köksal'ın ifadesi alındı.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da Kaçak Havai Fişek ve Yer Meşalesi Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı
    15:06 Adana'da Kaçak Havai Fişek ve Yer Meşalesi Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı

    Adana'da, uyuşturucu imalatı ve ticareti şüphesiyle bir çiftlik evine yapılan operasyonda, evin ruhsatsız havai fişek ve yer meşalesi üretimine dönüştürüldüğü tespit edildi. Evde kaçak üretilmiş havai fişek ve yer meşaleleri ile üretimde kullanılan malzemeler ele geçirildi ve 2 kişi gözaltına alındı.

  • Halkalı'da tekstil fabrikasında yangın
    15:02 Halkalı'da tekstil fabrikasında yangın

    Halkalı'da tekstil fabrikasında yangınHalkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi'ndeki tekstil fabrikasında yangın çıktı.

  • Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı
    14:56 Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı

    Güngören'de bir binanın balkonunda bulunan kombinin patlaması sonucu yangın çıktı. Üst katta mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

  • Bolvadin'de hapis cezası bulunan hükümlü cezaevine teslim edildi
    14:53 Bolvadin'de hapis cezası bulunan hükümlü cezaevine teslim edildi

    Bolvadin'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.M, ilçeye bağlı Derekarabağ köyünde yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan hükümlü, savcılıktaki işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Bolu'daki silahlı gasp olayına ilişkin İstanbul ve Muğla'da gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı
    14:44 Bolu'daki silahlı gasp olayına ilişkin İstanbul ve Muğla'da gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı

    Bolu'da yaşanan silahlı gasp olayına karışan 4 şüpheli, İstanbul ve Muğla'da yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, 4 ruhsatsız tabanca, 528 tabanca fişeği ve çeşitli para miktarları ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.


Advertisement