Mektebim Okulları Bin 200 Öğrencisini Geleceğe Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Mektebim Okulları Bin 200 Öğrencisini Geleceğe Uğurladı

MEKTEBİM Okulları, bin 200 öğrencisi için coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi.

12.05.2018 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MEKTEBİM Okulları, bin 200 öğrencisi için coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi. Törende konuşan Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko, her şeyin başının eğitim olduğunu belirterek öğrencilere vatana, millete hayırlı evlat olmaları tavsiyesinde bulundu.

Sağlık Meslek, Anadolu ve Fen Liseleri'nden mezun olan bin 200 öğrencisini yükseköğretim hayatına uğurlayan Mektebim Okulları Mezuniyet Töreni, Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlendi. Sancak devir teslim, yemin töreni ve okul birincilerine plaket takdimiyle başlayan tören, ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in konseriyle devam etti. Mektebim öğrencileri keplerini gökyüzünü atarak mezuniyeti coşkuyla kutladı.

"VATANINI,MİLLETİNİ VE BAYRAĞINI SEVEN NESİLLER YETİŞTİRMELİYİZ"

Yoğun katılımın olduğu törende konuşan Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko, öncelikle ailelere teşekkür etti. Eğitim sektöründe olan girişimcilerin önemli görev ve misyonları olduğuna dikkat çeken Kalko şöyle devam etti:

"Bizler öncelikle vatanını, milletini ve bayrağını seven nesiller yetiştirmeliyiz. Yakın bir zamanda 15 Temmuz darbe kalkışmasında acı bir tecrübe edindik. Söz konusu darbe kalkışmasını yapanlar kimlerdi diye baktığımız zaman hepsi eğitimli insanlardı ama vatan haini çıktılar. Demek ki bir eğitim kurumunda çocuklarımıza vatan, millet, bayrak sevgisi vermeden sadece eğitim verirsek işte günün sonunda belki de karşımıza vatan haini olarak çıkabilirler. Onun için ben 15 Temmuz'u eğitim sektöründe milat kabul ediyorum. Daha önce her şeyin başı eğitimdi, eğitim yine önemli ama önce vatan, millet, bayrak sevgisi bugün öğrencilerime de o tavsiyede bulundum."

65 KAMPÜS, 35 BİN ÖĞRENCİ

Türkiye genelinde 65 kampüsleri olduğunu belirten Kalko, "200'ün üzerinde okulumuzda yaklaşık 35  bin öğrencimiz var.  Sadece şu an İstanbul kampüslerimizin mezuniyet törenindeyiz. Bugün bin 200 öğrencimizi mezun ediyoruz" diye konuştu.

(-GÖRÜNTÜ) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mektebim Okulları Bin 200 Öğrencisini Geleceğe Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi
    12:25 Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi

    Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan Niğdeli milli boksör Emine Kılınç'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi. Vali Çelik, başarılı sporcu ve antrenörünün başarılarının devamını diledi.

  • İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    12:25 İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir Valiliği tarafından herhangi bir olumsuz durum bildirilmediği belirtildi. Deprem, İzmir genelinde hissedildi. İzmir Valisi Süleyman Elban, ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu ve saha tarama çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

  • Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı
    12:23 Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı

    Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 20 yıl önce işlenen cinayetin şüphelisi olarak aranan K.Ü, İzmir'de yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, cinayetin faili olduğu düşünülen K.Ü'nün İzmir'de olduğunu tespit etti. Ekipler, operasyon düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı. K.Ü, Aydın'a getirilerek adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor
    12:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenlemeye gidildi. Pazar sabahı metroda seferler 05.00'te başlayacak, Konak Tramvayı ise 06.00 ile 15.00 saatleri arasında sefer yapmayacak.

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan ve protokol üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'yü tebrik etti
    12:23 Düzce Valisi Selçuk Aslan ve protokol üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'yü tebrik etti

    Düzce Valisi Selçuk Aslan ve beraberindeki protokol üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Özlü, ikinci dönemine başlarken tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

  • Gediz'de Polisler Motosiklet Avında
    12:21 Gediz'de Polisler Motosiklet Avında

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde polis ekipleri, plakasız ve kasksız motosiklet sürücülerini denetlemek amacıyla sıkı takibe aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kazaların önüne geçmek ve güvenliği sağlamak için motosiklet avı düzenliyor. Sürücülerin plakasız ve kasksız olarak motosiklet kullanmamaları konusunda uyarılar yapılıyor.

  • Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek
    12:21 Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek

    Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Kick Boks kurslarında eğitim gören sporcular, elde ettikleri başarılarla dikkat çekiyor. Milli Takıma davet edilen Gedizli sporcular, Bulgaristan'da düzenlenecek olan Top Ten Bulgaria Eurocup şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, turnuvaya hazırlandıklarını ve Türk sporcularının büyük başarılar elde edeceğine inandığını belirtti.

  • Keçiören Belediyesi İlçede Bahar Temizliği Yapıyor
    12:20 Keçiören Belediyesi İlçede Bahar Temizliği Yapıyor

    Keçiören Belediyesi, ilçedeki 51 mahallede bahar temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak, cadde ve kaldırımları süpürüp yıkayarak vatandaşlara temiz ve sağlıklı bir yaşam ortamı sunmayı hedefliyor. Ayrıca, Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sanatoryum Hastanesi ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de temizlik çalışmaları yapılarak vatandaşlar için sağlıklı alanlar oluşturuluyor.

  • Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi
    12:19 Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi

    Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, Tatvan ilçe kırsalında toprağa gömülü halde bir AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, 353 adet fişek, telsizler ve diğer yaşam malzemeleri ele geçirildi. Delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler ise imha edildi. Güvenlik güçleri, bölge halkının desteğiyle terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürecektir.


Advertisement