Melanie Trump Paris'e Geliyor - Son Dakika
Güncel

Melanie Trump Paris'e Geliyor

Paris'te yapılacak 14 Temmuz Bastile Günü törenine ABD'nin 1 Dünya Savaşına katılımının yüzüncü yılı olması sebebi ile Onur konuğu olarak katılacak olan ABD Başkanı Donald Trump'a eşlik edecek First Lady Melanie Trump'ın geçici Paris programı açıklandı.

13.07.2017 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris'te yapılacak 14 Temmuz Bastile Günü törenine ABD'nin 1 Dünya Savaşına katılımının yüzüncü yılı olması sebebi ile Onur konuğu olarak katılacak olan ABD Başkanı Donald Trump'a eşlik edecek First Lady Melanie Trump'ın geçici Paris programı açıklandı.

Paris'te yapılacak 14 Temmuz törenine katılmak için ABD Başkanı'na eşlik edecek First Lady Melanie Trump'ın geçici Paris programına göre, Perşembe sabahı Paris'e gelecek olan First Lady, National Hotel des Invalides'deki resmi resepsiyon için Donald Trump ile birlikte olacak. Melania ve Donald Trump daha sonra Saint-Louis des Invalides kilisesini Fransız Ulusal Savaş Müzesi ve ayrıca Napolyon mezarı ziyaret edecekler.

Resmi protokolün bitmesi ile, Donald Trump Elysee Sarayı'nda Fransız Devlet Başkanı Emmanuel Macron ile bire bir görüşme yapacak Fransa Cumhurbaşkanı'nın eşi Brigitte Macron ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nın  eşi Melania Trump buna paralel bir program için bir araya gelecek ve Melaine Trump'ın kişisel programı başlayacak.

Elysee'den geçici düzenlenen programa göre  Paris'teki Notre Dame katedralini Fransa First Lady'si Brigitte Macron ile birlikte ziyaret edecek, Sonrasında iki First Lady'i küçük, güvenli bir tekne ile Seine nehrinde gezinti yapacak .Basın bu geziyi izleyemeyecek.

Melanie Trump'ın Paris'teki günü, Macron çifti tarafından akşam yemeğine davet edildikleri Eyfel Kulesi'nin ikinci katındaki şık "Le Jules Verne" restoranında eşi Donald Trump'ın yanında sona erecek.

Basına sızan dedikodulara göre, Melanie Trump Paris'teki her yeri görmek istiyor. Fransızlar da First Lady'nin bu isteğini karşılamaya hevesliler. Ancak Amerikan gizli servisi, First Lady'nin ziyaret edeceği her yerin halka kapatılmasını talep ediyor . - Özbey

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Melanie Trump Paris'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement