Melek Yüzlü Selin, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Melek Yüzlü Selin, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş'taki patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 28 yaşındaki Selin Çelik son yolculuğuna uğurlandı. Çelik 3 yıl önce kaybettiği babasının yanına defnedildi.

13.12.2016 21:28  Güncelleme: 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim'e arkadaşlarıyla buluşmak için gittiği sırada, Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısında yaralanan Selin Çelik, kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen önceki gün kurtarılamadı.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Bir deterjan firmasında marka yöneticisi olarak çalışan Çelik için bugün Fenerbahçe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Çelik'in çok sayıda yakını ve arkadaşı katıldı. Selin Çelik'in annesi Feryal Çelik, milli yüzücü ablası Pelin Çelik ile 2 kardeşi, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

'HADİ UYAN'

Cami girişinde Çelik'in 25 arkadaşının yazdığı 'Hadi Uyan' başlıklı mektup törene katılanlara dağıtıldı. Selin Çelik'in lise arkadaşı Simay Serdaroğlu, "Selin liseden çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Mükemmel biriydi, kaybettik. Çok üzgünüm" diye konuştu.

3 YIL ÖNCE BABASINI KAYBETTİ

Cenaze töreninin ardından Çelik'in Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlara alınarak Karaacahmet Mezarlığı'na götürüldü. Selin Çelik 3 yıl önce kaybettiği babası Engin Çelik'in mezarının yanına defnedildi.

"TÜRKİYE BU SIKINTILI DÖNEMLERİ MUTLAKA AŞACAKTIR"

Aileye başsağlığı dileklerini ileten Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Masum bir kardeşimizi bugün ebediyete uğurladık. Terör maalesef bir ayrım yapmıyor. Terör bir insanlık suçu. Masum bir kardeşimiz terör eyleminde hayatını kaybetti. Milletimizin başı sağolsun, ailesine Allah sabırlar versin; kolay bir şey değil. Terörle mücadele kararlı bir şekilde devam edecek. Türkiye bu sıkıntılı dönemleri mutlaka aşacaktır. Milletimizin bu noktadaki basireti, sabrı çok önemli. Maalesef yakın coğrafyamızda bu sıkıntılar büyük. Bütün terör örgütleri bir koalisyona girmişçesine Türkiye'ye musallat olmuşlar, Türkiye'ye saldırıyorlar. Ama milletimiz birliğini, beraberliğini koruduktan sonra başaramayacağımız bir şey yok. Esas terör başaramayacak. Terör bizim birliğimizi bozamayacak, bizi bu medeniyet yarışından koparamayacak, bizi içimize kapatamayacak. Terör Türkiye'nin şanlı yürüyüşüne engel olamayacak. Ben inanıyorum ki başaracağız bu işi" dedi.

Melek Yüzlü Selin, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Son Dakika Güncel Melek Yüzlü Selin, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement