Melih Gökçek: Ahmet Hakan'ı Yakalarsam Öperim - Son Dakika
Medya

Melih Gökçek: Ahmet Hakan'ı Yakalarsam Öperim

Melih Gökçek: Ahmet Hakan\'ı Yakalarsam Öperim

Gökçek, Ahmet Hakan ile Twitter üzerinden yaptığı atışmalara açıklık getirdi. "Ahmet Hakan'ı seviyor musunuz" sorusuna "Çok, bir yakalarsam öpeceğim" şeklinde yanıt verdi.

24.07.2013 10:57  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülke TV ekranlarında Esra Elönü'nün konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile twitter üzerinden yaptığı atışmalara da açıklık getirdi. Gökçek, "Ahmet Hakan'ı seviyor musunuz" sorusuna "Çok, bir yakalarsam öpeceğim" şeklinde yanıt verdi.

"SON ZAMANLARDA HIRÇINLAŞTI"

Gökçek, Ahmet Hakan'la aralarındaki çekişmeyle ilgili olarak "Ahmet Hakan özellikle Kanal 7 döneminden beri tanıdığım biri bana ağabey der. Ahmet 'in kendine has bir stili var bizi sıkıştırmaya çalışır. Zaman içinde twitter üzerinden tatlı atışmalar oldu. Fakat Ahmet twitter dayağı yiyince hırçınlaştı. Benim yaptığım espriler altında ezilince de tadını kaçırdı ve ezikliğini üzerinden atmak için benimle alakalı resimler paylaştı. Ara sıra telefonla da konuşuruz. Ona teklifte de bulundum ben modaretör olayım sen konuk ol diye önce kabul etti sonra korktu yapmadı. Son zamanlarda hırçınlaştı" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Melih Gökçek: Ahmet Hakan'ı Yakalarsam Öperim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement