Melih Gökçek'ten Rakamlarıyla 'Tamam' Tweetleri - Son Dakika
Politika

Melih Gökçek'ten Rakamlarıyla 'Tamam' Tweetleri

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ‘tamam’ tweetlerinin hangi ülkelerden atıldığını detaylı bir şekilde açıkladı.

09.05.2018 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'tamam' tweetlerinin hangi ülkelerden atıldığını detaylı bir şekilde açıkladı. Gökçek, 'tamam' tweetlerinin FETÖ tuzağı olduğunu söyleyerek, "Sadece ABD'deki FETÖ'cülerin bot hesabından 1 milyon 252 bin 737 'tamam' ifadesi kullanılmış" dedi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter üzerinden başlatılan 'tamam', 'devam' kampanyasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. 'Tamam' tweetlerinin hangi ülkelerden atıldığını detaylı olarak aktaran Gökçek, "Türkiye hazır ol. 'Tamam' tezgahını belgeleriyle ispat ediyorum. Bu bir FETÖ tezgahıdır. Konuyu yüzde yüz belgeleriyle ispat edeceğim. FETÖ bu seçimde sosyal medya yoluyla propagandaya devam edecek. Ben de her oyunlarını ifşa edeceğim. Hadi ispata başlayalım. An itibarıyla 3 milyon 742 bin 58 'tamam' ifadesi nereden atılmış belli. Sadece ABD'deki FETÖ'cülerin bot hesabından 1 milyon 252 bin 737 'tamam' ifadesi kullanılmış. Aynı şekilde Güney Amerika'dan FETÖ bot hesaplarından atılan 'tamam' ifadesi 710 bin 617 adet. Hep FETÖ'cülerin dağıldığı ülkeler. Afrika ve Avrupa FETÖ'cülerin yoğun olduğu bölgeler. Avrupa'daki FETÖ'cülerin bot hesaplarından atılan 'tamam' ifadesi 407 bin 806. Afrika'daki rakam ise 735 bin 421. Gördünüz mü FETÖ'cu tezgahı. Tamamen FETÖ operasyonu" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Melih Gökçek'ten Rakamlarıyla 'Tamam' Tweetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement